Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσίκληρας: «Δεν κατεβάζουμε τα κεφάλια»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού,  Άγγελος Τσίκληρας , δήλωσε πως δίκαια ήρθε η ήττα για τις κυανέρυθρες  από τα Κα...

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού, Άγγελος Τσίκληρας, δήλωσε πως δίκαια ήρθε η ήττα για τις κυανέρυθρες από τα Καλύβια Θορικού, βάσει της εικόνας που είχε η ομάδα και ότι σύντομα θα διορθωθούν τα αμυντικά και επιθετικά λάθη που έγιναν στο εν λόγω παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην web tv του panionianea.gr:

''Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι, καθώς επιθετικά και αμυντικά είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν μπορέσαμε να τα αλλάξουμε. Είναι μια κακή ήττα γιατί ήταν στην έδρα μας, είχαμε πει από τις προηγούμενες αγωνιστικές ότι θα προσπαθήσουμε στο γήπεδο μας να μην έχουμε απώλειες. Σίγουρα η ομάδα των Καλυβίων είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, δεν μπορέσαμε αυτό το πράγμα να το διαχειριστούμε, δίκαια κέρδισαν το παιχνίδι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα και όταν μια ομάδα δεν είναι ομάδα, στα λόγια και στις πράξεις, έρχονται άλλα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.Σίγουρα πρέπει να τα αλλάξουμε και θα τα αλλάξουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν κατεβάζουμε τα κεφάλια και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο...''.

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια