Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσοκέρας: «Δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η νίκη θα μετρήσει διπλά»

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, αναλύει τον ΠΑΟΚ για τον προσεχή, εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου και επισημ...

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, αναλύει τον ΠΑΟΚ για τον προσεχή, εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου και επισημαίνει το “διπλό” κέρδος της νίκης.

“Προερχόμαστε από την πειστική εμφάνιση για τις δυνατότητες μας στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, παρά την ήττα που γνωρίσαμε και κρατάμε μόνο τα θετικά στοιχεία που δείξαμε, χωρίς να παραβλέπουμε τα αρνητικά και τις λεπτομέρειες που μας στοίχισαν την νίκη. Επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί και καλύτεροι από τον εκάστοτε αντίπαλο μας στις λεπτομέρειες του αγώνα για να μην μένει χωρίς θετικό αντίκρυσμα η προσπάθεια που καταβάλλουμε σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ και αναγνωρίζοντας την δυναμικότητα και την πληρότητα του, θα διεκδικήσουμε την νίκη. Στο “θέλω” μας, πρέπει να συνδυαστεί και με το ανάλογο “μπορώ”. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλή περιφερειακή γραμμή με τους Γκος, Χάτσερ, Αθηναίου,Τέπιτς και Τζόουνς, ενώ στις θέσεις των ψηλών υπάρχουν οι Χρυσικόπουλος, Μορέιρα και Γκάρετ. Συγκροτούν ομοιογενές σύνολο και έχουν σημαντική παραγωγή στο σκορ. Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι για το οποίο η ήττα δεν σημαίνει “καταστροφή”, αλλά η νίκη θα μετρά ως “διπλή”, λόγω της αξίας του αντιπάλου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια