Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπέρι: «Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα, μου αρέσει πολύ στον Πανιώνιο»

Ο Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Πανιωνίου με τον Κολοσσό, τόνισε πως σημασία για εκείνον δεν έχει η ατομική ...

Ο Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Πανιωνίου με τον Κολοσσό, τόνισε πως σημασία για εκείνον δεν έχει η ατομική του απόδοση, αλλά το να νικάει η ομάδα.

Αναλυτικά είπε σχετικά στην web tv του panionianea.gr:

Για την πολύ καλή του απόδοση: "Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για την ατομική μου απόδοση, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μου, ήρθα να δώσω την ενέργεια μου και θέλω να κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίζει ο Πανιώνιος".

Αν θεωρεί πως έκανε καλό η αλλαγή προπονητή στην ομάδα: "Σίγουρα, αλλά σέβομαι κάθε προπονητή που είχαμε. Δεν είναι δική μου δουλειά ή απόφαση για τους προπονητές. Όμως είμαι πολύ χαρούμενους που κερδίσαμε το ματς με τον Κολοσσό".

Ο Αμεριακανός γκαρντ του Ιστορικού, που αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής της Basket League, την Τρίτη (11/12) παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Ελλάδα σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Κολοσσού H Hotels;

«Πρόκειται για ένα καλό βήμα στην θητεία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω να κάνω κι άλλα τέτοια, γιατί βοηθάνε τον Πανιώνιο να πετυχαίνει σημαντικές νίκες και επιβεβαιώνουν την προσωπική αξία κάθε παίκτη που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης όλης της αγωνιστικής. Συγχαρητήρια και στον Γκός για τον ίδιο τίτλο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την βοήθεια που μου έδωσαν και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη του.

Η τρίτη εντός έδρας νίκη μας δείχνει ότι αλλάζουμε σταδιακά και σύμφωνα με τα αποτελέσματα μας, την εικόνα που είχαν οι αντίπαλοι μας για τον Πανιώνιο. Ένιωθα ότι δεν σεβόντουσαν την ομάδα μας και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό, ήδη, αλλάζει και θα αλλάξει ολοκληρωτικά, εφόσον σε κάθε παιχνίδι και εμείς παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας».

- Ο Πανιώνιος μετράει δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Τι έχει αλλάξει στην ομάδα σου σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος;

«Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Αρχίσαμε με καθυστέρηση την δημιουργία της ομάδας, μπορεί εγώ να ήμουν από τους πρώτους παίκτες που ήρθα στον Πανιώνιο, αλλά μέχρι τώρα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές ξένων παικτών και τρείς αλλαγές προπονητών. Το μεγάλο όφελος της ομάδας είναι ότι στις αλλαγές των παικτών και στις προσθήκες, υπήρξε προσαρμογή από κάθε νέο και καλή υποδοχή από όσους ήμασταν στην ομάδα, ενώ σε κάθε αλλαγή προπονητή, η ομάδα έμεινε και συνεχίζει ανεπηρέαστη.

Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και έχουμε ομοιογένεια και καλά αποδυτήρια. Επίσης, η προσθήκη του Ντόρσεϊ ήταν πολύ σημαντική,γιατί είναι έμπειρος παίκτης, ίσως να μην εντυπωσιάζει, αλλά βοηθάει ουσιαστικά. Η προσπάθεια του να ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του και να παίξει στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, έδειξε σε όλους ότι είμαστε ομάδα και σε δύσκολες καταστάσεις, δεν λείπει κανείς».

- Γιατί αποφάσισες να επιστρέψεις στην Ελλάδα μετά το σύντομο πέρασμα σου από τον Κολοσσό H Hotels, πριν από από δύο χρόνια;

«Στον Κολοσσό δεν μίλησαν καλά για το όνομα μου. Μπορεί να είχε κάποιο θέμα ο προπονητής, αλλά σημασία είχε η απόφαση της ομάδας. Είμαι επαγγελματίας παίκτης και με όποια συμφωνώ και υπογράφω συμβόλαιο, πάω να παίξω μπάσκετ και αποδείξω στο γήπεδο, ό,τι έχουν δει από εμένα στην προηγούμενη καριέρα μου. Έχω μεγαλώσει στην Καλιφόρνια που είναι μια δύσκολη πόλη για να επιβιώσεις σε καλό επίπεδο και παίζω μπάσκετ με την αξία μου και όχι με το στόμα μου. Μου αρέσει πολύ στον Πανιώνιο και είναι πολύ καλύτερη η ζωή στην Αθήνα. Έκανα σωστή επιλογή που επέστρεψα στην Ελλάδα και παίζω εδώ».

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια