Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιτυχία στο 1st Xmas Break Camp

Από το τμήμα γυναικείου μπάσκετ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το 1st Xmas Break Camp, το οποίο επιμελήθηκαν ο Επικεφαλής Προπον...

Από το τμήμα γυναικείου μπάσκετ:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το 1st Xmas Break Camp, το οποίο επιμελήθηκαν ο Επικεφαλής Προπονητής μας Τσίκληρας Άγγελος και ο Προπονητής Δύναμης και Φυσικής Κατάστασης , Λιθόπουλος Γιώργος. Μεγάλη ήταν η συμβολή των βοηθών προπονητή , Ζότοβα Τατιάνα , Κουτρόγιαννου Ιωάννα και Ρίζου Κατερίνα!

Κορίτσια από 11-18 ετών , από όλα τα σωματεία , το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή καθώς είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία , να διδακτούν τα μυστικά του αθλήματος και βελτιωθούν σε πολλές και χρήσιμες δεξιότητες του μπάσκετ. Για την επιτυχία του camp θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον Μεγάλο μας Χορηγό που βρίσκεται πάντα δίπλα μας , τον Ανδρέα Μόρφη και την εταιρεία Bodymove! @bodymove_official

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον Χανιωτάκη Δημήτρη και τον Φούρνο Βενέτη Νέας Σμύρνης για υπέροχα σνακ που χάρισε στα κορίτσια σε κάθε τέλος της προπόνησης! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον Κύριο Ρίζο Δημήτρη για την προσφορά φρούτων στα παιδιά , καθόλη την διάρκεια του camp καθώς και την εταιρεία My massage για τα όμορφα κ χαλαρωτικά δώρα της στα κορίτσια !

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε γονείς και παιδιά για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν και ευελπιστούμε το Camp αυτό να γίνει θεσμός για τον Σύλλογο μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια