Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Σπιριντόνοβιτς με ΑΕΛ

Στις υπηρεσίες του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ζοσέ Ανιγκό εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕΛ. Ο Αυστρι...

Στις υπηρεσίες του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ζοσέ Ανιγκό εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕΛ.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί ένα διάστρεμμα στο πόδι και αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα.

Έτσι,ο Γάλλος τεχνικός καλείται να βρει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Μασούρα στα άκρα της επίθεσης στο παιχνίδι της Λάρισας.

Στο ματς με την Λαμία είχε ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Σωτήρης Τσιλούλης και είχε περάσει ως αλλαγή ο Σιντί Αλί, ο οποίος μάλιστα είχε και ιδιαίτερα καλή απόδοση.

Μένει να φανεί τι θα επιλέξει να κάνει ο Ανιγκό και σε ποιον θα δώσει την φανέλα του... βασικού.

Από εκεί και πέρα, ο Κεϊτά έχασε κάποιες προπονήσεις της ομάδας, καθώς έπρεπε να βρεθεί στην Γαλλία για να ανανεώσει τα χαρτιά παραμονής του στην Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της Πέμπτης (29/11) είχε οριστεί η επιστροφή του στην χώρα μας και λογικά θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, παρά το γεγονός πως έλειψε από κάποιες προπονήσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια