Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τριάρα» με... άνεση ο Ιστορικός!

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Πανιώνιος το Σάββατο (3/11) στη Νέα Σμύρνη όπου επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού για την 9η αγωνιστική της Σ...

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Πανιώνιος το Σάββατο (3/11) στη Νέα Σμύρνη όπου επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Ανιγκό σημείωσε και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το μυαλό πλέον όλων είναι στον Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο δέυτερο ημίχρονο, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό.

Το παιχνίδι
Ο Ιστορικός ξεκίνησε το ματς με το πόδι στο... γκάζι και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να έχει πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Αρχικά στο 2' ο Μασούρας, μετά από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 5ο λεπτό ήταν η σειρά του Κόρμπου να βρει δίχτυα. Ο Οικονομίδης από δεξιά γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Κόρμπος με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Πανιώνιο όμως στο 27' να βρίσκει τον δρόμο και για τρίτο τέρμα. Ο Οικονομίδης αρχικά έκανε το δυνατό σουτ, ο Κυριακίδης έδιωξε, όμως ο Ντουρμισάι πήρε το... ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το... τέμπο του αγώνα έπεσε, με τον Παναιτωλικό να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μπορεί να βάλει σε ουσιαστικό κίνδυνο τον Κότνικ.

Στο 71' ο Πανιώνιος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία και για τέταρτο τέρμα, όμως το πλασέ του Σπιριντόνοβιτς απέναντι από την Κυριακίδη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 78' ο Κόρμπος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο, από σύγκρουση με τον Λουσέρο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Τελικά το 3-0 έμεινε έως το φινάλε, παίκτες και κόσμος πανηγύρισε τη νίκη και όλοι είχαν το μυαλό τους παράλληλα στον Παναγιώτη κόρμπο!

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (78' λ.τρ. Άλμπεργκ), Οικονομίδης (67' Πίρις), Μασούρας (81' Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ, Άργκους, Λιάβας, Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

*Δείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια