Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο απλός και καθόλου... δήθεν Ντόρσεϊ (photo)

Ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι με διαφορά το μεγαλύτερο όνομα στον φετινό μπασκετικό Πανιώνιο, αλλά και από τα μεγαλύτερα ονόματα της φετινής Α1 μπ...

Ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι με διαφορά το μεγαλύτερο όνομα στον φετινό μπασκετικό Πανιώνιο, αλλά και από τα μεγαλύτερα ονόματα της φετινής Α1 μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ο πολύπειρος σέντερ -μεταξύ άλλων- έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε δύο ομάδες του NBA, ενώ έχει παίξει σε 5 ομάδες της Ευρώπης, όπου με τον Ολυμπιακό το 2012 ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Αμερικανός έχει δείξει πόσο απλός και προσιτός είναι, δεν το παίζει καθόλου δήθεν και θέλει να μαθαίνει όσα περισσότερα γίνεται για τον Ιστορικό και τη Νέα Σμύρνη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα έκανε την Κυριακή (25/11).

Ο Ντόρσεϊ έκανε μία... βόλτα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Αρχικά πήγε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπου έκατσε κάποια λεπτά βγάζοντας φωτογραφίες και τραβώντας βίντεο. Εν συνεχεία βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου, είδε τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου και μίλησε με όλο τον κόσμο που τον πλησίασε για να βγάλει φωτογραφίες κλπ.

Τέλος, ο Αμερικανός επισκέφτηκε το γνωστό στέκι των Πανιώνιων, το τυροπιτάδικο του Νίκου, γεύτηκε τα ωραία γεύματα του μαγαζιού και μάλιστα μπήκε στο εργαστήριο, έπιασε τον πλάστη και έφτιαξε φύλλο για τυρόπιτα!

Φυσικά, γνώρισε την... αποθέωση από όσους ήταν παρόντες, με τον ίδιο να έχει πάντα το χαμόγελο στα χείλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια