Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας στα panionianea.gr: «Ευθύνη να εκπροσωπώ τον Πανιώνιο στην Εθνική ομάδα»

Για το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα μίλησε στα panionianea.gr ο Γιώργος Μασούρας. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως βασικός ...

Για το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα μίλησε στα panionianea.gr ο Γιώργος Μασούρας.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως βασικός κόντρα στην Εσθονία και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Ο άσος του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως αποτελεί τιμή για εκείνον η συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ συμπλήρωσε πως τον γεμίζει ευθύνη που εκπροσωπεί τον Πανιώνιο στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά είπε...

Για το ντεμπούτο του: "Ήταν μια ξεχωριστή τιμή για εμένα που θα τη θυμάμαι για πάντα. Ένιωσα μεγάλη ευθύνη απέναντι στον εαυτό μου και σε όλους αυτούς που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ με το εθνόσημο. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να καθιερωθώ".

Για την ήττα από την Εσθονία: "Σίγουρα ήταν μια οδυνηρή ήττα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση ποιοτικά με τη δίκη μας. Αυτό, όμως, μας δίνει δύναμη και καθοδηγεί την ομάδα στο να σκεφτόμαστε ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να καθαρίζουμε όλα αυτά τα παιχνίδια με ομάδες που αν κερδίζεις έχεις πιθανότητες να αγωνιστείς σε μεγάλες διοργανώσεις".

Για το αν νιώθει την στήριξη και την αγάπη του κόσμου του Πανιωνίου: "Ναι, και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Παράλληλα με γεμίζει ευθύνη το να είμαι εκπρόσωπος στην Ενική ομάδα ενός απ' τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος. Στο ματς ένιωθα ότι έπαιζα για όλους αυτούς για του συμπαίκτες μου και για τον κόσμο του συλλόγου".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια