Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταθερά για... ψηλότερα

Γράφει ο Λουζιτανός... Μπορεί να μοιάζει με προεκλογική υπόσχεση, αλλά αυτή είναι η αλήθεια για τον Πανιώνιο. Σε μια κρίσιμη καμπή του ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Μπορεί να μοιάζει με προεκλογική υπόσχεση, αλλά αυτή είναι η αλήθεια για τον Πανιώνιο. Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, μετά το θεωρητικά «δύσκολο» πρόγραμμα, στο οποίο λίγο πολύ η ομάδα απογοήτευσε, ειδικά με την έλλειψη ομοιογένειας στην αρχή, αυτοματισμών στη συνέχεια και ατομικών λαθών πιο πρόσφατα, το ματς με τον Παναιτωλικό έγινε ένα εύκολο απόγευμα με μια καθαρή νίκη και ιδίως χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα η ομάδα.

Αυτό μπορεί να οφείλεται μερικώς και στην «ακινδυνότητα» του Παναιτωλικού που παρουσιάστηκε με ορισμένες απουσίες και μετά την ψυχρολουσία του πρώτου 10λέπτου δεν έδειξε ικανός να αντιδράσει, αλλά σίγουρα οφείλεται και στην εν γένει καλή απόδοση της ομάδας. Το ζητούμενο πλέον είναι να υπάρξει συνέχεια σε αυτή την εμφάνιση. Ας θυμηθούμε ένα αντίστοιχο εύκολο απόγευμα της προηγούμενης σεζόν (με την ΑΕΛ στην Ν. Σμύρνη), το οποίο σηματοδότησε μια άγονη περίοδο, χωρίς νίκη για αρκετό διάστημα. Σίγουρα λοιπόν, οι επόμενοι αντίπαλοι είναι περισσότερο στα μέτρα του φετινού Ιστορικού, αλλά πρέπει να υπάρξει σταθερή απόδοση για να έρθουν οι βαθμοί και να μετρήσει τις δυνάμεις της η ομάδα.

Συγκρίνοντας πάλι με την προηγούμενη σεζόν, μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κερδίσει καμία από όλες τις ομάδες που τερμάτισαν τελικά πάνω από αυτόν στην βαθμολογία. Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μην συμβεί φέτος, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα να έχει καλύτερη πορεία, αλλά κυρίως ελπίζουμε να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο στο εξής, χωρίς οποιασδήποτε πίεση – που ειδικά στο θέμα υποβιβασμού – δεν υπάρχει πλέον.

Ο αγώνας στιγματίστηκε δυστυχώς από τον τραυματισμό του αρκετά φορμαρισμένου Κόρμπου, που θα λείψει περίπου ένα μήνα σύμφωνα με τα νέα. Πέρα όμως από αυτό είδαμε κάποια θετικά στοιχεία, όπως η κάπως καλύτερη αμυντική παρουσία σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, καθώς οι «συνήθεις ύποπτοι» κέρδισαν τις προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους τους τις περισσότερες φορές, ενώ υπήρχαν αλληλοκαλύψεις ακόμη και όταν τις έχαναν. Για μία ακόμη φορά βέβαια, ο Κότνικ ήταν εκεί όταν χρειάστηκε… Η κυνικότητα στην επίθεση, ειδικά μέχρι το 2-0, δεν επιτρέπει ιδιαίτερα σχόλια για τη συνέχεια, όπου ναι μεν χάθηκαν ευκαιρίες, αλλά ήδη είχε διαμορφωθεί ένα ασφαλές αποτέλεσμα.

Επίσης σημαντική ήταν και η στάση του τεχνικού τιμ, που εκ των πραγμάτων φάνηκε να ξεπερνά κάποιες εμμονές του και να δίνει ευκαιρίες (ντεμπούτο Άλμπεργκ), κάτι που αναμένουμε να δούμε και με άλλους παίκτες στη συνέχεια ειδικά όσο οι τραυματισμοί, η κόπωση ή το ντεφορμάρισμα θα κάνουν επιτακτικό το rotation.

9 αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του 1ου γύρου και η ομάδα έχει όλα τα περιθώρια να αποδείξει τη στόφα της. Ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο το Σάββατο στηρίζει την προσπάθεια και τα καλά αποτελέσματα αν έρθουν, θα φέρουν και περισσότερους…

Καλή συνέχεια να ευχηθούμε, περαστικά στον Αρχηγό και περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τη συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια