Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σημαντική παρουσία της Ενόργανης Γυμναστικής Πανιωνίου Γ.Σ.Σ στο Horizon Cup»

Πρόσφατα στο Horizon  Cup (10-11-18) που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, στο  Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης,  αναμετρήθηκαν η χώρ...


Πρόσφατα στο Horizon Cup (10-11-18) που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, αναμετρήθηκαν η χώρα μας, με την Κύπρο, το Βέλγιο, τη Ρωσία, τη Σερβία και την Σλοβενία. 

Από ένα τέτοιο γεγονός δεν γινόταν να λείψει ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ...
Έτσι για ακόμα μια φορά το τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής του Ιστορικού έκλεψε τις εντυπώσεις και έλαμψε με την παρουσία του.




Οι αθλήτριες Κοκορέτση Αμαλία και  Κολοβού Αγγελίνα με την καθοδήγηση των προπονητών τους Κοσμίδη Λευτέρη και Χριστοφυλάκη Μερόπη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απόλαυσαν το ταξίδι στην συμπρωτεύουσα, συμμετέχοντας σε μια σημαντική διεθνή διοργάνωση.




Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελίνα Κολοβού κατέλαβε την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 6η στο δίζυγο. Ενώ η Αμαλία Κοκορέτση 8η στο δίζυγο και 8η στη δοκό. Το σίγουρο είναι ότι γυρίζουν πίσω με τη βαλίτσα τους γεμάτη ευχάριστες στιγμές και όμορφες εμπειρίες, όπου θα είναι πολύ χρήσιμες για το μέλλον.




Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια