Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ένα γκολ ήταν αρκετό...

Ο Ιστορικός αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Λαμίας, επικράτησε με 1-0 και έφτασε τους 17 βαθμούς στον ...

Ο Ιστορικός αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Λαμίας, επικράτησε με 1-0 και έφτασε τους 17 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι κυανέρυθροι δεν πραγματοποίησαν συνολικά καλή εμφάνιση, όμως μπόρεσαν να φτάσουν στην σημαντική επικράτηση, με τους τρεις βαθμούς πάντα να είναι το ζητούμενο.

Το γκολ της νίκης για τον Ιστορικό ήρθε στο 84ο λεπτό, όταν ο Μασούρας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε και στον πεσμένο Ντουρμισάι και κατέληξε στα δίχτυα του Σεράνοφ.

Ο Πανιώνιος ανέβηκε στην 7η θέση, πιάνοντας την ΑΕΚ στους 17 βαθμούς.

Το παιχνίδι
O Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ντουρμισάι έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μασούρα, όμως ο Σαράνοφ έδιωξε δύσκολα το πλασέ του επιθετικού του Ιστορικού.

Ο ρυθμός στο παιχνίδι στα επόμενα λεπτά έπεσε αισθητά, με την Λαμία να ισορροπεί και μάλιστα στο 24' δημιούργησε μία πολύ καλη στιγμή. Ο Μπερτόλιο έκανετο δυνατό σουτ, με τον Κότνικ να διώχνει εντυπωσιακά.

Ο χρόνος που απέμεινε έως το φινάλε του ημιχρόνου δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, με το 0-0 να είναι το σκορ του 45λεπτου.

Η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά και μπήκε με σκοπό να πιέσει την άμυνα του Πανιωνίου.

Στο 49' η ομάδα του Χάβου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Κότνικ να λέει "όχι" σε κοντινό πλασέ του Μπερτόλιο.

Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους και στο 60' είχαν καλή στιγμή, με τον Σιντί Αλί, ο οποίος λίγο πριν είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, να κάνει το δυνατό σουτ και τον Σεράνοφ να διώχνει.

Η συνέχεια βρήκε τον Πανιώνιο να προσπαθεί να αυξήσει ταχύτητα, με σκοπό να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Στο 76' ο Κούρντι λίγο έλειψε να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ. Έκανε την σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυ, όμως την τελευταία στιγμή ο Σεράνοφ έδιωξε με τα δάχτυλα σε κόρνερ.

Στο 84' ο Ιστορικός πέτυχε το γκολ που τόσο πολύ ήθελε. Μετά από κόντρες στην περιοχή, ο Μασούρας έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε και στον πεσμένο Ντουρμισάι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 90' η Λαμία είχε μία καλή στιγμή για να ισοφαρίσει, όμως το πλασέ του Αντέτζο κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ιστορικός λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Αλί έβγαλε ωραία πάσα στον Καμαρά, αυτός πέρασε τον αντίπαλο του, πλάσαρε, όμως ο Σεράνοφ έδιωξε σε κόρνερ.

Τελικός σκορ 1-0 για τον Ιστορικό!

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας). Βοηθοί: Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κότσιτς, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Πίρις (56' Σιντί Αλί), Οικονομίδης (90' Παπαγεωργίου), Μασούρας, Τσιλούλης (46' Καμαρά), Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντονόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (80' Ρόμανιτς), Καραμάνος, Δημούτσος, Σκόνδρας, Επστάιν (80' Καραγκούνης), Ασιγκμπα.

*ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια