Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλαρος: «Ο Πανιώνιος κάνει μία νέα αρχή»

Ένα νέο ξεκίνημα κάνει ο Πανιώνιος μετά την πρόσληψη του Βασίλη Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, όπως ανέφ...

Ένα νέο ξεκίνημα κάνει ο Πανιώνιος μετά την πρόσληψη του Βασίλη Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, όπως ανέφερε ο Νίκος Δίπλαρος ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το blog το Νίκου Δίπλαρου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από την άσχημη εμφάνιση και την βαριά ήττα στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο που έχουμε αφήσει πίσω μας, χρονικά, μετά τον προβληματισμό που μας προκάλεσε, αλλά δεν μπορεί η σκέψη μας να μείνει περισσότερο, γιατί κάτι τέτοιο θα έκανε κακό και στην ψυχολογία μας. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας βοήθησε να ανασυγκροτηθούμε και ενώ μεσολάβησαν η αλλαγή προπονητή, δυο αντικαταστάσεις Αμερικάνων παικτών και δυο νέες προσθήκες Ελλήνων παικτών.

Όλες αυτές οι αλλαγές συνηγορούν ότι ο Πανιώνιος κάνει μια νέα αρχή στον πάγκο του και στο παρκέ. Η εμπειρία του Ντόρσεϊ, του Νώντα και του Γουντ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην συνέχεια των επόμενων αγώνων. Υποδεχτήκαμε και τα τέσσερις νέους παίκτες με ικανοποίηση και την προσμονή ότι θα βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για να πετύχει ο Πανιώνιος, τον στόχο της παραμονής και να παίξει καλό μπάσκετ που θα αρέσει στον κόσμο μας και θα το αναγνωρίζουν οι αντίπαλοι μας.

Σ’ αυτή την αγωνιστική, υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα διαθέτει. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είναι και μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις με τις νέες προσθήκες των τεσσάρων παικτών, οι οποίοι έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα και η εικόνα των προπονήσεων είναι πολύ ενθαρρυντική. Είναι βέβαιο ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και αυτό θα προσπαθούμε, όλοι μαζί, καθημερινά».


Δεν υπάρχουν σχόλια