Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπαίνει χειρουργείο ο Κόρμπος!

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις, με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος να δείχνουν πως έχει υποστ...

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις, με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος να δείχνουν πως έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου.

Έτσι, ο αρχηγός του Ιστορικού την Κυριακή (4/11) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να του γίνει άμεσα η επέμβαση.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο επειγόντως στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και σε εξετάσεις.

Από αυτές επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, την στιγμή του τραυματισμού, του γιατρού και προέδρου κ. Χρήστου Δάρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα υποβληθεί σε εγχείρηση αύριο από τον κ. Δάρα και από τον γναθοχειρούργο κ. Ιατρού. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 5 ημέρες.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εύχονται στον Παναγιώτη Κόρμπο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας, ως ο αρχηγός της ομάδας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια