Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γουντ: «Ομάδα με ιστορία ο Πανιώνιος»

Ο Μπράντον Γουντ έχει φροντίσει να μάθει τι εστί Πανιώνιος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομ...

Ο Μπράντον Γουντ έχει φροντίσει να μάθει τι εστί Πανιώνιος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του, Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά και στην αυριανή μάχη με τον Παναθηναϊκό.

«Έχω μάθει ότι ο Πανιώνιος έχει βαθιά ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και πρόκειται για ομάδα που είναι υψηλού επιπέδου, όπως και το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω παίξει σ’ άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά για πρώτη φορά στην Ελλάδα που έχει πολύ ανταγωνιστική «λίγκα» στο μπάσκετ και ανυπομονώ να αγωνισθώ με τον Πανιώνιο. Θέλω να πετύχουμε νίκες και να αποδείξω τι αξίζω», ανέφερε.

Στον Πανιώνιο θα σμίξει με τον Τζόι Ντόρσεϊ. «Ξέρω τον Ντόρσεϊ από το κολλέγιο του Μέμφις. Είναι σπουδαίος παίκτης και είχε δείξει από τότε την καριέρα που έχει πετύχει. Είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει κάθε συμπαίκτη του και συνολικά την ομάδα. Μόνο κέρδη υπάρχουν ότι είσαι συμπαίκτης του Ντόρσεϊ και πρέπει να αξιοποιηθεί η εμπειρία του και το αγωνιστικό επίπεδο του».


Μιλώντας για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, είπε: «Προσωπικά, παίζω με πείσμα, ρυθμό και ενέργεια. Θέλω να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, να δημιουργώ φάσεις και να εκτελώ όταν θα πρέπει να τελειώσω το σύστημα με δικό μου καλάθι. Μου αρέσει να ακούω τον κόσμο να φωνάζει από ευχαρίστηση για το μπάσκετ που παρακολουθεί».

Τέλος, αναφερόμενος στο ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, είπε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δημιουργεί μεγάλο κίνητρο γι’ εμάς. Πρόκειται για το ντεμπούτο όσων ήρθαν τώρα στον Πανιώνιο και θέλουμε παίξουμε καλά απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο συνολικός στόχος του Πανιωνίου είναι οι περισσότερες νίκες που θα διεκδικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια