Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η σκέψη μας στον τελικό με το Ρέθυμνο»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς, μιλώντας μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό. Πα...

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς, μιλώντας μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο έμπειρος coach, που πραγματοποίησε το ντεμπούτου του στον κυανέρυθρο πάγκο, αναφέρθηκε στους τρεις νέους παίκτες της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως η σκέψη πλέον όλων είναι στον... τελικό της ερχόμενης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Υπήρχε δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και προσπαθήσαμε να την μειώσουμε για τριάντα λεπτά, στα οποία είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας. Θέλαμε να δούμε τους τρείς νέους παίκτες, γιατί σε διάστημα τριών ημερών δεν είχαν προλάβει να γνωριστούν αγωνιστικά και να προσαρμοστούν με τους άλλους συμπαίκτες τους.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετά μεγάλα κορμιά παικτών, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει τον Ντόρσει και τον Τέιλορ που κουράστηκαν σταδιακά. Ο Ντόρσει μπορεί να παίξει για 15 λεπτά και να αυξήσει την διάρκεια της απόδοσης του.

Η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο που μοιάζει με “τελικό” γι’ εμάς, γιατί ο αντίπαλος μας δεν έχει ακόμα νικήσει στο πρωτάθλημα, ενώ εμείς παίζουμε ξανά στην έδρα μας και η νίκη είναι το άπαν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια