Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διπλό «μήνυμα» από τον Γιώργο Μασούρα

Ο μεσοεπιθετικός των κυανέθρων αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον αρχηγό του Πανιωνίου Παναγιώτη Κόρμπο, αλλά παράλληλα έδωσε το δικό του μ...

Ο μεσοεπιθετικός των κυανέθρων αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον αρχηγό του Πανιωνίου Παναγιώτη Κόρμπο, αλλά παράλληλα έδωσε το δικό του μήνυμα λέγοντας «όχι» στον ρατσισμό.

Στο 36' της αναμέτρησης του Ιστορικού με την Ξάνθη άνοιξε το σκορ ο Γιώργος Μασούρας, ευθύς αμέσως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, έτρεξε στην κάμερα, όπου εκεί έδειξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Δείχνοτας το στο φακό, πέρασε το πρώτο μήνυμα, το οποίο προφανώς ήταν η αφιέρωση του γκολ που πέτυχε στον κάπτεν των «κυανέρυθρων» Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ζυγωματικό και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Παράλληλα όμως έστειλε και ένα δεύτερο μήνυμα κατά το ρατσισμού, αφού το περιβραχιόνιο έγραφε «NO TO RACISM», δηλαδή «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ». Φυσικά αυτό το διπλό μήνυμα αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αποσπώντας θετικά σχόλια, από όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια