Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γουντ: «Δεν με σεβάστηκε ο Φραγκιάς!»

Ο Μπράντον Γουντ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο! Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με το Ρέθυμνο καθώ...

Ο Μπράντον Γουντ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με το Ρέθυμνο καθώς ο Βασίλης Φραγκιάς τον έκρινε ανέτοιμο, μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα και ουσιαστικά τόνισε πως ο Έλληνας τεχνικός δεν τον σεβάστηκε!

«Δεν παίζω για κανέναν προπονητή που μου λέει ψέματα, δεν με σέβεται ή επιτρέπει σε άλλους παίκτες να μη με σέβονται. Κάποιοι προπονητές νομίζουν πως μπορούν να σου συμπεριφέρονται όπως θέλουν κι εμείς πρέπει να είμαστε εντάξει με αυτό. Είμαι πρώτα άνθρωπος και μετά παίκτης και αν δεν με αποδέχονται ή δεν με σέβονται, τότε θα συνεχίσω να προχωράω μέχρι να βρω την κατάλληλη κατάσταση για μένα» ήταν τα λόγια του Γουντ στο gazzetta.gr ο οποίος στάθηκε και στο ματς με το Ρέθυμνο.

«Δεν ξέρω γιατί δεν με χρησιμοποίησε. Ποτέ δεν μου έδωσε μια εξήγηση γιατί δεν έπαιξα στο ματς με το Ρέθυμνο». Παρόλα αυτά, ο Γουντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, όπως επίσης και για τους συμπαίκτες του: «Όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα και η διοίκηση μου φέρθηκαν άψογα. Ήταν όλοι πολύ φιλικοί κι εξυπηρετικοί. Επίσης, έκανα φιλίες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ήρθα πολύ κοντά με τους Αμερικανούς συμπαίκτες μου. Απλά δεν θέλω να παίζω για έναν τέτοιο προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια