Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάβος: "Μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος..."

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Για το παιχνίδι: "Συγχαρητήρια σ...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Για το παιχνίδι: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια. Όταν παίζεις έτσι στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και τελικά δεν παίρνεις τίποτα είναι κρίμα. Βγήκαμε καλά στην κόντρα επίθεση σημερα, όμως δεν είχαμε το αποτέλεσμα. Μπήκαμε στην περιοχή του Πανιωνίου, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ. Ο Πανιώνιος έβαλε το γκολ χωρίς να έχει κλασικές ευκαιρίες. Για εμάς δεν ήθελε να μπει μέσα η μπάλα. Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια, συνεχίζουμε".

Για το γκολ που δεν ήρθε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε στην περιοχή, στο δεύτερο μπηκαμε στην περιοχή και κάναμε ευκαιρίες. Ήταν θέμα ατυχίας στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το γεγονός πως η Λαμία στα τελευταία 20 λεπτά γύρισε πίσω: "Όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Πανιώνιος δεν μπορείς για 90 λεπτά να έχεις την κατοχή της μπάλας. Είχαμε αρκετές κίτρινες κάρτες και υπήρχε ο φόβος. Ο αντίπαλος πήρε μέτρα μπροστά. Μας έλειπαν δύο παίκτες σήμερα, ο Μπλάτζιτς και ο Βάντερσον. Μας πεισμώνει αυτό το αποτέλεσμα και κοιτάμε μπροστά".

Για τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα: "Δεν θέλω να αναφερθώ σε βαθμούς. Πλέον οι αποστάσεις έχουν μειωθεί. Εμείς κοιτάμε τα δικά μας και προχωράμε για να πάρουμε ότι μπορούμε στη συνέχεια".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια