Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η απάντηση του Ερασιτέχνη στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο

Η απάντηση του Ερασιτέχνη στα λεγόμενα του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, σχετικά με την εκπροσώπηση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στην ΚΑΕ. Αναλυτ...

Η απάντηση του Ερασιτέχνη στα λεγόμενα του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, σχετικά με την εκπροσώπηση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στην ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

"Οφείλουμε μία απάντηση στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Χριστοδουλόπουλος και αναφέρθηκε στην εκπροσώπηση του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ.

Όπως ο ίδιος είπε «απαίτησε» σε μία μέρα να ορίσουμε εκπρόσωπο.

Του εξηγήσαμε, επειδή δεν γνώριζε, ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ότι στην παρούσα φάση δεν θα στείλουμε, αλλά επιφυλασσόμαστε, βάσει νόμου και εφόσον κρίνουμε στο μέλλον, να ορίσουμε εκπρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση ο μη ορισμός του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα.

Όσον αφορά να βάλουμε κάποιον με το «ζόρι», θα πρέπει να καταλάβει ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ έχει ερασιτέχνες παράγοντες που προσφέρουν αφιλοκερδώς και εκεί υπάρχει το «θέλω» και το «μπορώ».

Δεν θέλουμε να έρθουμε σε καμία αντιπαράθεση μαζί του. Ήρθε σε έναν Ιστορικό Σύλλογο, του ευχόμαστε καλή δύναμη και να κάνει ότι καλύτερο για να γυρίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στον δρόμο των επιτυχιών".

*Διαβάστε οσα είχε πει ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος σχετικά στα panionianea.gr:"Στην αρχή μας είχε προτείνει τον κ. Δάρα ο Ερασιτέχνης. Ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι προσωπικό από τον κ. Δάρα, γιατί και το καλοκαίρι στην συνάντηση που είχαμε κάνει, είχε συμφωνήσει να μπει μέλος στο τότε 5μελές Δ.Σ. και μάλιστα όχι ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Τώρα για ποιο λόγο ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να μην στείλει άλλο μέλος δεν το ξέρω και καλύτερα να ρωτήσετε τους ίδιους. Εγώ θα πω μόνο ότι ο Ερασιτέχνης είναι η ασφάλεια όλων των Πανιώνιων και μπορεί να ελέγξει τι γίνεται στην ΚΑΕ, καθώς έχει το 10% των μετοχών. Το να μη βάζει εκπρόσωπο ο Ερασιτέχνης, πέρα του ότι δείχνει πως δεν στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται -που ήταν και η μοναδική λύση εκείνη την περίοδο για να σωθεί η ομάδα-, δείχνει και ότι δεν τον ενδιαφέρει το τι γίνεται στην ΚΑΕ. Για να στο πω και πολύ ωμά, αν εγώ αφήσω 300 χιλιάρικα χρέη εσύ θα το μάθεις, όταν εγώ θα φύγω. Αν κάποιος ήθελε να ελέγχει το τι γίνεται στην ΚΑΕ θα έβαζε εκπρόσωπο ακόμα και με το ζόρι. Έτσι και αλλιώς ποινικές ευθύνες για μέλη δεν υπάρχουν, ούτε και οικονομικές ευθύνες", ηταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια