Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσοκέρας: «Αποφυγή λαθών και έλεγχος του ρυθμού»

O Bαγγέλης Κουτσοκέρας μιλά για τον εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, την Δευτέρα (27/11, 19.00) και τονίζει το αγωνιστικ...

O Bαγγέλης Κουτσοκέρας μιλά για τον εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, την Δευτέρα (27/11, 19.00) και τονίζει το αγωνιστικό στοιχείο που πρέπει να διατηρήσει η ομάδα, από την σύντομη θητεία του Βασίλη Φραγκιά.

«Ο Ολυμπιακός σημείωσε δυο συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Παίζει στην έδρα του και διαθέτει πολλές επιλογές στο ρόστερ του, ώστε να θέλει να τρέξει στο γήπεδο, να αποκτήσει διαφορά στο σκορ, όσο γρηγορότερα μπορέσει να το κάνει, ώστε να χρησιμοποηθούν και οι παίκτες που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Αυτή την τακτική της ευρύτερης διαχείρισης, συνηθίζει ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια του. Είναι ομάδα με δυνατότητες στην περιφέρεια και μέσα στο καλάθι. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα δοκιμάσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και κυρίως να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη και να δώσει έξτρα ευκαιρίες κατοχής της μπάλας στον Ολυμπιακό. Στο χρονικό διάστημα που ο Βασίλης Φραγκιάς ήταν στην θέση του πρώτου προπονητή, η ομάδα έπαιξε πιο ομαδικά και είχε τονίσει την επιθετική φιλοσοφία της, με την γρήγορη μετακίνηση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση (tranzision) και την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό το στοιχείο έχει μείνει στην ομάδα και θα το ενισχύσουμε».

*Να σημειωθεί πως ο Νίκος Οικονόμου δεν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Κολοσσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια