Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για νέο συμβόλαιο σε Κόρμπο ο Ιστορικός!

Ο Παναγιώτης Κόρμπος αποτελεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον αρχηγό του Πανιωνίου, συνδέοντας πλέον το όνομα του με τον σύλλογο. Άπαντ...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος αποτελεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον αρχηγό του Πανιωνίου, συνδέοντας πλέον το όνομα του με τον σύλλογο.

Άπαντες στη Νέα Σμύρνη έχουν να πουν τα καλύτερα για τον αθλητή και άνθρωπο Κόρμπο, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δεθεί και με το... παραπάνω με την ομάδα.

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, με την επέμβαση που υποβλήθηκε στο ζυγωματικό, οι «κυανέρυθροι» φαίνεται πως είναι έτοιμοι να... αποδείξουν για άλλη μία φορά πως ξέρουν να εκτιμούν και να επιβραβεύουν ανθρώπους που σέβονται και μάχονται για τον σύλλογο.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση του Ιστορικού έχουν σκοπό ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο χαφ.

Μάλιστα, σχετικά με το θέμα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, ανέφερε χαρακτηριστικά στην sportday: «Είναι κάτι που το επιβάλλει η ηθική και η ιστορία του Πανιωνίου και θα γίνει άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια