Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα...

Ο Πανιώνιος μπορεί να γνώρισε την αναμενόμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό (67-88), όμως έδειξε πως έχει ανέβει επίπεδο και είναι έτοιμος για...

Ο Πανιώνιος μπορεί να γνώρισε την αναμενόμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό (67-88), όμως έδειξε πως έχει ανέβει επίπεδο και είναι έτοιμος για να δώσει την μεγάλη μάχη για την παραμονή του.

Ο Ιστορικός για την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε ανταγωνιστικός κόντρα στον πολύ πιο ισχυρό αντίπαλο του και με τις προσθήκες που έχουν γίνει φαίνεται πλέον πως διαθέτει περισσότερες ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ του.

Ντόρσεϊ, Γούντ και Παπαντωνίου αν και ελάχιστες μέρες στην ομάδα έκαναν το ντεμπούτο τους και έδειξαν πως θα προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Παπαντωνίου, ο οποίος είναι και σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους δύο νεοαποκτηθέντες, είχε καλή απόδοση, πέτυχε 17 πόντους, είχε καλές ενέργειες και με το... καλημέρα έδειξε πάθος για την κυανέρυθρη φανέλα.

Ο Παπαδημητρίου, ο οποίος και αυτός αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες, δεν αγωνίστηκε, καθώς αντιμετωπίζει θλάση στο πόδι και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς με το Ρέθυμνο.

Για τον Ιστορικό ξεχώρισε και ο Χάρις που σημείωσε 15 πόντους.

Πλέον, άπαντες στην ομάδα ρίχνουν το ενδιαφέρον τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με ρο Ρέθυμνο που ακολουθεί, όπου στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη.

Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για τον Πανιώνιο...

Δεκάλεπτα: 20-28, 37-48, 51-66, 67-88

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φραγκιάς): Παπαντωνίου 17 (3), Ντόρσεϊ 9, Μπέρι 10 (2), Χάρις 15 (4), Σίνγκλερ 6 (2), Καμαριανός, Δίπλαρος, Καμπερίδης, Τέιλορ 5, Γουντ 5 (1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Παπαπέτρου 6, Καλάθης 10 (1), Λάσμε 9, Τόμας 10, Λάνγκφορντ 12 (1), Παπαγιάννης, Γκιστ 6, Παππάς 11 (3), Καλαϊτζάκης 1, Βουγιούκας 12, Αντετοκούνμπο 4, Λεκαβίτσιους 7 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια