Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα πανό με τα μηνύματα των Πανθήρων

Ανακοίνωση από τους Πάνθηρες (28/11/2018). "Την Δευτέρα, στον εντός με την Λαμία κρεμάστηκαν τα παρακάτω μηνύματα: «Δεν θα περάσει...

Ανακοίνωση από τους Πάνθηρες (28/11/2018).

"Την Δευτέρα, στον εντός με την Λαμία κρεμάστηκαν τα παρακάτω μηνύματα:

«Δεν θα περάσει ο τρόμος, amerra capital fuck off, Χρήστο Λοβέρδο κράτα γερά»

«10 χρόνια για μία ... “Τάξη”, άμεση απελευθέρωση της 53χρονης καθαρίστριας»

Και στις δύο περιπτώσεις θέλαμε να μιλήσουμε για την αλητεία του κράτους.

Στην περίπτωση του Χρήστου Λοβέρδου, ιχθυολόγου, που καταγγέλλει πως στις θάλασσες μας πέφτει φορμόλη και καταστρέφεται το οικοσύστημα, με έκπληξη (λέμε τώρα) βλέπουμε το κράτος να ρίχνει εξοντωτικές ποινές στον καταγγέλλοντα(!) αντί να κινείται προς την κατεύθυνση της διερεύνησης και του ελέγχου της εταιρίας στην οποία αναφέρεται η καταγγελία!

Γιατί; Μα φυσικά γιατί εμπλέκονται εταιρίες κολοσσοί (amerra capital) που σημαίνει κέρδος για το κράτος (με όποιο κόστος) σε αντάλλαγμα για την σιωπή του.

Θέλαμε λοιπόν από μεριά μας να γνωστοποιήσουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το αίσχος ενώ ταυτόχρονα ελπίζουμε να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος και να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, μήπως και κάποια μέρα σώσουμε το παιδί (τα παιδιά μας) και υπάρξει ελπίδα ..

Στην δεύτερη περίπτωση, τα λόγια περισσεύουν. Τι να πει κανείς για την φυλάκιση της καθαρίστριας. Βλέπεις, διαχρονικά σε αυτό το μέρος της γης, οι Χριστοφοράκοι και οι Φλώροι να κυκλοφορούν ελεύθεροι και οι κουλουράδες, οι περιπτεράδες και οι καθαρίστριες να μπαίνουν στις φυλακές. Οι έμποροι ναρκωτικών στις βίλες τους και οι τοξικομανείς στον Κορυδαλλό.

Πότε θα βγούμε έξω σαν κοινωνία να τους πατήσουμε τα κεφάλια ρε μάγκες;

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια