Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να συνεχίσει το σερί νικών

Ο Πανιώνιος υποδέχεται (26/11) στις 19:30 την Λαμία με σκοπό να συνεχίσει το σερί νικών και να ανέβει ακόμη ψηλότερα στο βαθμολογικό πίν...

Ο Πανιώνιος υποδέχεται (26/11) στις 19:30 την Λαμία με σκοπό να συνεχίσει το σερί νικών και να ανέβει ακόμη ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ύστερα από δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ξάνθη και Παναιτωλικό οι κυανέρυθροι θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στα "καναρίνια", στοχεύοντας να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς και να προσεγγίσουν τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ο Ζοσέ Ανγικό δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σπιριντόνοβιτς, που θεωρείται ανέτοιμος, ενώ είχε υποπέσει και σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Επίσης, εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Κόρμπος, Μανθάτης και οι Μανοϊλοβιτς, Άλμπεργκ, Ντε Ταντέο, Ρέντζας.

Αντίθετα, ο Γάλλος τεχνικός συμπεριέλαβε στις επιλογές του τους Μακρύλλο, Σεράφ και Σιντί Αλί.

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Ανιγκό: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κότσιτς, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σεράφ, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.

Μία πιθανή ενδεκάδα του Ιστορικού είναι η εξής: Κότνικ, Κούρντι, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κεϊτά, Πίρις, Οικονομίδης, Μασούρας, Τσιλούλης, Ντουρμισάι.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:30, διεξάγεται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση λεπτό προς λεπτό από τα panionianea.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια