Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φραγκιάς: «Προχωράμε σε άμεση ενίσχυση, τις υποσχέσεις τις δίνουν οι πολιτικοί...»

Ο Βασίλης Φραγκιάς έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου για πρώτη φορά στην καριέρα του, την ...

Ο Βασίλης Φραγκιάς έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου για πρώτη φορά στην καριέρα του, την ενίσχυση της ομάδας και τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Κατ’ αρχήν είμαι πολύ…τυχερός που έρχομαι στην Νέα Σμύρνη και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ως προπονητής του και μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας και όχι ως αντίπαλος, γιατί η ατμόσφαιρα που δημιουργείται σ’ αυτή την έδρα, είναι απίστευτη και το θέμα αυτό, το συζητούσαμε από το πούλμαν με τους παίκτες. Ελπίζω να το ζήσω από την αντίθετη πλευρά, πλέον, γιατί από την θέση του αντιπάλου, είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, σ’ αυτό το γήπεδο.

Σημειολογικά, το πρώτο παιχνίδι μου, ως πρώτος προπονητής στην Α1 κατηγορία, ήταν με το Περιστέρι σ’ αυτή την έδρα και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είχε προπονητή, τον Κώστα Μίσσα και πολύ δυνατή ομάδα, με τον Φάνη, τον Γιαννάκη, τους Τέρνερ, Στόουκς και πλειάδα σπουδαίων παικτών. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας απέκλεισε στον πρώτο γύρο των πλει οφ, με 2-1 νίκες.

Στον αγωνιστικό τομέα, η διαπίστωση μου είναι ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, έχω μιλήσει με τον νέο πρόεδρο και κάνουμε κινήσεις, γιατί έχει αρχίσει το πρωτάθλημα και δεν μας…περιμένει.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κρίς Χουγκάζ που έκανε πολύ δυσκόλη δουλειά, με δεδομένη χρονική πίεση για να δημιουργηθεί η φετινή ομάδα και να μπεί στο γήπεδο, ενώ αφήνει παρακατάθηκη και την νίκη επί του Άρη. Και τώρα δεν υπάρχει χρόνος για τις αλλαγές που θα γίνουν, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την οικονομική άνεση να προχωρήσουμε στις απαραίτητες και αναγκαίες προσθήκες στην ομάδα για να βελτιωθεί και να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή της στην θέση που αξίζει να έχει στην Α1 κατηγορία. Πρέπει να αποδείξουμε πάνω στο παρκέ ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αξίζει την θέση που είχε κατοχυρώσει για 30 χρόνια στην Α1 κατηγορία.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα αμφισβητεί σε κάθε παιχνίδι τον χαρακτηρισμό του φαβορί για τον υποβιβασμό σε όποιον πιστεύει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Γι’ αυτόν τον λόγο, είμαι και εγώ εδώ. Τα λόγια είναι εύκολα και τις υποσχέσεις τις δίνουν οι πολιτικοί.

Ο στόχος μου είναι η δημιουργία ανταγωνιστικού συνόλου που θα δίνει την ψυχή της, θα κάνει αγωνιστική υπέρβαση και εκτός της επίτευξης της παραμονής, να αρέσει η ομάδα στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που έχει, διαχρονικά, δυνατή γνώση και γνώμη για το μπάσκετ.
Στην ζωή κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια