Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κρατάμε το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου πήρε μια άνετη εκτός έδρας νίκη, έναντι της Ελευθερίας Μοσχάτου, καθώς επιβλήθηκε με 55-45 και κα...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου πήρε μια άνετη εκτός έδρας νίκη, έναντι της Ελευθερίας Μοσχάτου, καθώς επιβλήθηκε με 55-45 και κατάφερε να κάνει το 2 στα 2, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Α1, τα κυανέρυθρα κορίτσια παραμένουν αήττητα.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός Άγγελος Τσίκληρας και η παίκτρια των κυανέρυθρων Ιουλία Στεφανίδου μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Άγγελος Τσίκληρας

''Δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, καταφέραμε μια  πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όχι από θέμα απόδοσης, γιατί δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε, θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κρατάμε το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, έχοντας ένα πολύ καλό κορμό, στηριζόμαστε αρκετά σε αυτό το κομμάτι, τα κορίτσια με όλα τα γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και να δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου, συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αθηναϊκό, ελπίζουμε ότι και εκεί θα έχουμε την βοήθεια του κόσμου, γιατί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μας βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες. Θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά και θα πάρουμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα''.

Ιουλία Στεφανίδου

''Από την αρχή μπήκαμε δυνατά και προσπαθήσαμε να τις πιέσουμε, γιατί είναι η πρώτη τους χρονιά στην Α1, ενώ εμείς είμαστε περισσότερα χρόνια, έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και θέλαμε να μπούμε δυνατά απ΄την αρχή για να δημιουργήσουμε μια διαφορά, ήμασταν άστοχες σε κάποια σημεία, κάπου είναι λογικό γιατί ήμασταν και εκτός έδρας, αλλά με την καλή άμυνα καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά, την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος και πήραμε την νίκη. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε με τον Αθηναϊκό, είναι μια πολύ καλή ομάδα, χρόνια στην Α1, έχει πολύ καλές και έμπειρες παίκτριες...Με το πλεονέκτημα της έδρας, θα προσπαθήσουμε να τις πιέσουμε, γιατί πρώτος μας στόχος είναι η άμυνα, οπότε θέλουμε να παίξουμε καλά να το ευχαριστηθούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι''.

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια