Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φραγκιάς: «Δεν περισσεύει κανείς από τον κόσμο του Πανιωνίου»

Κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου απεύθυνε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς. Ο έμπειρος coach τόνισε -μεταξύ άλλων- πως στην πρ...

Κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου απεύθυνε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς.

Ο έμπειρος coach τόνισε -μεταξύ άλλων- πως στην προσπάθεια που γίνεται δεν περισσεύει κανείς από τους φιλάθλους του Ιστορικού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην δύναμη της έδρας του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

"O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην αρχή μίας νέας προσπάθειας στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας διπλό στόχο. Να αποδώσει καλό μπάσκετ και ταυτόχρονα να έχει τα νικηφόρα αποτελέσματα που θα εξασφαλίσουν,όσο το δυνατόν συντομότερα, την παραμονή του στην θέση που αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς από τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που έχει δεδηλωμένη και αποδεδειγμένη αγάπη για την ομάδα μπάσκετ, καθώς και σημαντική γνώση από την στενή παρακολούθηση της σε κάθε πρωτάθλημα.

Επαναλαμβάνω την πρώτη δήλωση που είχα κάνει, όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ως αντίπαλος προπονητής, η έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ήταν πάντα βαρόμετρο στην απόδοση της γηπεδούχου ομάδας.

Η έννοια της λέξης “σπίτι” ταιριάζει απόλυτα για την έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα υποδεχτεί το Ρέθυμνο σ’ έναν αγώνα που έχει τον χαρακτηρισμό “τελικού”."

Δεν υπάρχουν σχόλια