Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαντωνίου: «Γίνεται καλή δουλειά, έτοιμοι με το Ρέθυμνο»

Για το εντός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκού μίλησε Νώντας Παπαντωνιού, μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Νέα Σμύρνη. ...

Για το εντός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκού μίλησε Νώντας Παπαντωνιού, μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Νέα Σμύρνη.

Ο νέος άσος του Πανιωνίου τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε χωρίς άγχος, καθώς βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης και ακόμη δεν υπάρχει η απαιτούμενη χημεία, ειδικά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα είναι έτοιμγ για την επόμενη αναμέτρηση, το Σάββατο (17/11), κόντρα στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά ο Νώντας Παπαντωνίου μετά την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα της Νέας Σμύρνης δήλωσε:

"Άγχος δεν υπήρχε. Είμαστε ομάδα μίας εβδομάδας ουσιαστικά. Είναι δύσκολο να βρεις χημεία τόσο γρήγορα, ειδικά κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό πήραμε πράγματα και εμπειρίες. Τώρα έχουμε το ματς με το Ρέθυμνο, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ακόμα είναι η αρχή στο πρωτάθλημα. Και οι τρεις παίκτες, εγώ, ο Ντόρσεϊ και ο Γούντ, που ήρθαμε έχουμε εμπειρία, θα προσαρμοστούμε γρήγορα, γίνεται καλή δουλειά και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου".

Δεν υπάρχουν σχόλια