Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η δύναμη της έδρας είναι πολύ σημαντική για τον Πανιώνιο»

Να αγκαλιάσει την ομάδα ο κόσμος περιμένει ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην κάμερα ...

Να αγκαλιάσει την ομάδα ο κόσμος περιμένει ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της κυανέρυθρης ΚΑΕ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται και στάθηκε στην δύναμη της έδρας του Πανιωνίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "...η δύναμη της έδρας είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον Πανιώνιο, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την δύσκολη καμπή του Πανιωνίου: "Είναι πολύ δύσκολη στιγμή όντως. Πιστέψαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τον ιστορικό Πανιώνιο. Κάναμε αλλαγές, φέραμε τον coach Φραγκιά, φέραμε παίκτες καλούς στην ομάδα. Δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα αγωνίζεται κάθε φορά για την νίκη. Το σημερινό ματς είναι σαν ένα δυνατό φιλικό. Πρέπει και ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα. Είναι δεδομένο ότι η δύναμη της έδρας είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον Πανιώνιο, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι άλλες ομάδες που θα παλέψουμε για την παραμονή δεν έχουν ανάλογη δύναμη".

Για το αν έχει άγχος: "Σίγουρα υπάρχει άγχος, όμως αισθανόμαστε ασφάλεια με τον προπονητή και τις επιλογές που έχει κάνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια