Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Από την Γαλλία κατευθείαν στη Λάρισα ο Κεϊτά

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (1/12) ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν στο στάδιο της Νέα...

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (1/12) ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και εν συνεχεία αναχώρησαν για την πόλη της Θεσσαλίας, με τον Ζοσέ Ανιγκό να ανακοινώνει τους... εκλεκτούς του.

Στην ανακοίνωση της αποστολής βρίσκεται κανονικά το όνομα του Κεϊτά, παρά το γεγονός πως έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος το βράδυ της Παρασκευής (30/11) επιστρέφει στην χώρα μας από την Γαλλία, όπου είχε βρεθεί για να ανανεώσει τα χαρτιά παραμονής του στην Ελλάδα και κατευθείαν θα μεταβεί στην Λάρισα για να ενσωματωθεί στην αποστολή των κυανέρυθρων.

Το αν θα αγωνιστεί ή όχι βέβαια αποτελεί καθαρά επιλογή του Ανιγκό, ο οποίος θα κρίνει αν είναι σε καλή κατάσταση για να παίξει.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Ρέντζας, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ εκτός όπως ήταν ήδη γνωστό είναι ο Σπιριντόνοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μακρύλλος, Κεϊτά, Πίρις, Μασούρας, Ντουρμισάι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Σιντί Αλί, Σεράφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια