Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μονόδρομος η νίκη με τον Ηρακλή»

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ιστορικού στο κλειστό του Μίλωνα, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, αφού το παιχνίδι τα είχε όλα. Κ...

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ιστορικού στο κλειστό του Μίλωνα, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, αφού το παιχνίδι τα είχε όλα. Κάποια λάθη των κυανέρυθρων κοριτσιών σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού τους στοίχησαν την νίκη. Όμως η ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων, η οποία δεν ήταν σε καλή μέρα, ήταν πιο ψύχραιμη στα σημεία, καταφέρνοντας να πάρει την νίκη στο τάι μπρέικ με 2-3 σετ.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Θεοδωρόπουλος και η παίτκρια των κυανέρυθρων Αγγελική Οικονομάκη μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr. 

Βασίλης Θεοδωρόπουλος                                                                                                                      
''Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε και όταν εννοώ έπρεπε, θεωρώ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν ήταν σε καλή μέρα, ήταν ένα παιχνίδι που εξαρτιόταν ξεκάθαρα από εμάς, κάναμε πολλά λάθη κυρίως στο 4ο και 5ο σετ και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τρεις πόντους και πήραμε ένα πόντο... Αυτό που πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε είναι να συνεχίσουμε δυνατά... Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις πόντους στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή...''.



Αγγελική Οικονομάκη                                                                                                                 
''Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας σε όλο το παιχνίδι, πότε καταφέρναμε να τις φτάσουμε στο σκορ, πότε τις χάναμε, αλλά συνήθως τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες...Έπρεπε να είχαμε κερδίσει...Στην συνέχεια έχουμε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι με τον Ηρακλή, πρέπει να το κερδίσουμε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει σε όλα τα επόμενα παιχνίδια να βγάζουμε το καλύτερο μας εαυτό...''.

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια