Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανιγκό: «Προσπαθήσαμε με όλη την καρδιά μας να νικήσουμε» (video)

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού, Ζοσέ Ανιγκό, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Λα...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού, Ζοσέ Ανιγκό, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Λαμία.

Για το παιχνίδι και την εικόνα της ομάδας: "Δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και ίσως έφταιξε αυτό που εμφανιστήκαμε κάπως κουρασμένοι στο παιχνίδι. Κάθε φορά, το κάθε παιχνίδι, έχει να κάνει ανάλογα και με  τον αντίπαλο παίζουμε και εμείς".

Για την δυσκολία της νίκης: "Ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Αυτή η διακοπή έφερε κάποια προβλήματα. Έλειψαν παίκτες με τις Εθνικές τους και επέστρεψαν με κόπωση. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά σήμερα και μας έφερε σε δύσκολη θέση. Στο τέλος της χρονιάς θα κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς και όχι τον τρόπου που παίξαμε".

Για το αν είχε και τύχη η ομάδα: "Υπάρχει μία έκφραση στη Γαλλία, που λέει ότι είχαμε τύχη, όμως έμεις παλέψαμε για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Άλλες φορές, σε προηγούμενα παιχνίδια, μας έλειψε η τύχη, σήμερα είχαμε εμείς λίγη από αυτή".

Τι κρατάει και τι πετάει από το ματς: "Πρέπει να διώξουμε τα 60 λεπτά του παιχνιδιού και να κρατήσουμε τα τελευταία 30 λεπτά. Προσπαθήσαμε να φτάσουμε στη νίκη με όλη μας την καρδιά στο τέλος. Αυτό θέλουμε από τον Πανιώνιο να παλεύει ως το τέλος".

Για τον Πίρις που φάνηκε να δυσανασχετεί στην αλλαγή του: "Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και η ομάδα. Ήταν λίγο εκνευρισμένος εκείνη τη στιγμή. Όμως μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, του εξηγήσαμε τον λόγο που βγήκε. Σημασία όμως πρέπει να δίνουμε στην ομάδα συνολικά και όχι σε παίκτες ξεχωριστά. Είχα την ευκαιρία στην ζωή μου να συναντάω διάφορους παίκτες, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάω κάτι τέτοιο. Θα τα βρούμε με τον παίκτη".

Για τον Σπιριντόνοβιτς: "Ο λόγος που έλειπε δεν τον ξέρω πραγματικά. Όταν είσαι απών από την προπόνηση φυσικά και δεν θα παίξεις. 4-5 μέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει σύντομα".

Για τον Μασούρα και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: "Είναι ένας καλός άνθρωπος, καλός παίκτης και καλός επαγγελματίας. Είμαι χαρούμενος που κάνει κάτι καλό στην καριέρα του ο Μασούρας, όμως σίγουρα χάνουμε έναν σημαντικό παίκτη. Είναι σημαντικό να έχει κάθε καλό στην καριέρα του ο Μασούρας".

Για την καλή εικόνα του Σιντί Αλί: "Συνεχίζουμε με την ομάδα που υπάρχει σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε το κενό που θα αφήσει ο Μασούρας. Αν έρθει παίκτης πρέπει να είναι κάποιος που αξίζει και όχι απλά να έρθει κάποιος για να έρθει. Έχουμε παίκτες στην ομάδα που αξίζουν να παίζουν".



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια