Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιτυχίες για τον Ιστορικό στο 5ο Panionios Judo Cup (photos)

O Πανιώνιος Γ.Σ.Σ και πιο συγκεκριμένα το τμήμα Judo του Ιστορικού , σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Δήμο Νέ...



O Πανιώνιος Γ.Σ.Σ και πιο συγκεκριμένα το τμήμα Judo του Ιστορικού, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Δήμο Νέας Σμύρνης, διοργανώσαν με μεγάλη επιτυχία το 5ο διεθνές τουρνουά τζούντο την Κυριακή 18 Nοεμβρίου 2018 στο κατάμεστο κλειστό της Αρτάκης, σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων για τις παρακάτω κατηγορίες:

Juniors A (αγόρια και κορίτσια), Παίδες Β και Κοροσίδες Β, Παίδες Α και Κορασίδες Α, ΄Εφηβοι και Νεάνιδες, Νέοι Άνδρες και Νέες Γυναίκες, Άνδρες και Γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα Judo του Ιστορικού, έλαμψε με την παρουσία του, καθώς μέτρησε πολλές διακρίσεις.

Πιο συγκεκριμένα στην γενική κατάταξη ο Ιστορικός κατέκτησε την 3η θέση, ενώ οι αθλητές του Πανιωνίου κατέλαβαν 5 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ.Σ Άρης Μισαηλίδης μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε στα panionianea.gr τα εξής:

 ''Είναι το μεγαλύτερο και πιο αξιόλογο τουρνουά σε όλη την Ελλάδα, φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή από κόσμο, αθλητές και συλλόγους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους αθλητές και σε όλους τους παράγοντες του Ιστορικού για τις επιτυχίες που έφεραν για το τμήμα Τζούντο, επίσης θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύτιμη προσφορά τους. Αισιοδοξούμε ότι κάθε χρόνο αυτή η διοργάνωση θα μεγαλώνει και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία''.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα panionianea.gr 





















Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια