Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρωταθλητές Αττικής 2018

Ενημέρωση από το τμήμα Σκάκι του Πανιωνίου:  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΤΤΚΗΣ 2018 Στον βροχερό Πειραιά με αντίπαλο τον Πειραϊκό ολοκληρώθηκε το Πρ...

Ενημέρωση από το τμήμα Σκάκι του Πανιωνίου: 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΤΤΚΗΣ 2018

Στον βροχερό Πειραιά με αντίπαλο τον Πειραϊκό ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων με την ομάδα μας να κατακτά το Πρωτάθλημα Αττικής και ταυτόχρονα όπως ήδη είχαμε πει το εισιτήριο για τα Τελικά στην Θεσσαλονίκη σε ένα μήνα από τώρα.
Η ήττα μας με 3-2,5!!! που οφείλεται αποκλειστικά σε διοικητική αστοχία και όχι σε αγωνιστικό λόγο, (η ομάδα μας αγωνίστηκε με κενή σκακιέρα με την γνωστή ποινή -0.5) δεν μας στέρησε την πρώτη θέση, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, ενώ τα παιδιά παρόλα αυτά είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη.
Συγχαρητήρια στους Πρωταγωνιστές: Σωτήρη Κεφαλά, Κων/νο Δαβίλλα,Νικόλαο Σπυράτο,Γρηγόρη Γιαννούλη, Μαρία Κρατημένου και Γεωργία Κρατημένου, όπως επίσης και στους προπονητές τους.
Η δυναμικότητα της ομάδα μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για τους Τελικούς και να στοχεύσουμε σε κάτι περισσότερο...
Στην "Ναυμαχία της Σαλαμίνας" οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 4-0, είμαστε η μόνη ομάδα που σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές ταξίδεψε μέχρι την Σαλαμίνα.
Νομίζω ότι οι πιτσιρικάδες του νησιού έχουν και αυτοί το δικαίωμα να αγωνίζονται, να χαίρονται και είναι μεγάλο unfair να μην τιμάει κανείς την προσπάθεια τους.

Υγ. Η εξέλιξη του πρωινού αγώνα και ο τρόπος που χάσαμε μας στεναχώρησε πολύ, τέλος καλό όλα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια