Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα... Κυπέλλου!

Στην "μάχη" του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται σήμερα (3/10) ο Πανιώνιος, που αντιμετωπίζει στις 17:30, στη Νέα Σμύρνη, την ΑΕΛ. ...

Στην "μάχη" του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται σήμερα (3/10) ο Πανιώνιος, που αντιμετωπίζει στις 17:30, στη Νέα Σμύρνη, την ΑΕΛ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από το σημαντικό "διπλό" επί του Απόλλωνα Σμύρνης και θα επιδιώξουν να πάρουν το "τρίποντο" κόντρα στη Λάρισα, ώστε να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Ο Ζοσέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής τους Κόρμπο και Ντομίνγκες για να τους δώσει ανάσες ξεκούρασης, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Μανοϊλοβιτς, Καμαρά. Επίσης εκτός για μία ακόμα φορά είναι οι Σεράφ, Άλμπεργκ και Μακρύλλος.

Αντίθετα, ο Μίλαν Κότσιτς μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, που έλειπε λόγω τραυματισμού, επανήλθε στην αποστολή του Ιστορικού.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γάλλου τεχνικού: Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κότσιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Μίκο, Νίκας, Πίρις, Μπανανά, Μανθάτης.

Σέντρα στον αγώνα στις 17:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια