Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βαλαβάνης: «Οι Πάνθηρες γνωρίζουν την δύναμη τους, η ομάδα είναι εκεί και παλεύει» (sound)

Ο Γιώργος Βαλαβάνης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Panionianea Radio και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο εκπρόσωπος Τύπου τη...

Ο Γιώργος Βαλαβάνης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Panionianea Radio και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΑΕ Πανιώνιος απάντησε στα ερωτήματα τόσο του Γιώργου Καρμίρη όσο και των ακροατών της "Πανιώνιας Εκπομπής", για την φετινή ομάδα μπάσκετ, για τον Σταύρο Αλευρογιάννη, αλλά και για την αποχή των Πανθήρων.

Διαβάστε κάποια κύρια αποσπάσματα από την συνέντευξη του:

Για τις εντυπώσεις του από την ομάδα έως τώρα: “Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικότερες απ’ ότι αναμέναμε, γνωρίζοντας τον χρόνο προετοιμασίας και τις αλλαγές των ξένων. Όλα αυτά έχουν φέρει τον Πανιώνιο σε μία θέση να λογίζεται μεν ως ο πιο αδύναμος κρίκος του πρωταθλήματος, όμως οι παίκτες της ομάδας έχουν καταφέρει και με τον ΠΑΟΚ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κύμη να διαψεύδουν αυτόν τον χαρακτηρισμό. Ο Πανιώνιος θα πέφτει σε κάθε μπάλα για να κερδίσει την επιβίωση του. Θα πω κάτι και για τον Νίκο Δίπλαρο, που είναι δεύτερη σεζόν στην ομάδα. Φέτος έχει τον ρόλο και του αρχηγού και θέλω να πω ότι έχει απόλυτη συνείδηση της ευθύνης του πλέον ως αρχηγός και από την παρουσία του στα αποδυτήρια και από τις εμφανίσεις του. Έχει μία ωριμότητα την οποία και επιβάλλεται να την έχει φέτος, έγινε παλιός φέτος σε μία νύχτα”.

Για τους Αμερικάνους: “Οι χαρακτήρες των Αμερικάνων είναι καλοί φέτος. Δεν ζητούν περιττά πράγματα. Πέρυσι είχαμε κάποια θέματα που έμειναν εντός ομάδας, φέτος δεν υπάρχουν ως τώρα”.

Για το αν μπορεί να κάνει μεταγραφή Έλληνα η ομάδα: “Δικαίωμα υπάρχει ένας δανεικός έως το τέλος του πρώτου γύρου, εκτός αν έρθει Έλληνας παίκτης από το εξωτερικό. Όσον αφορά για τους ξένους, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη για αντικατάσταση κάποιου. Πρέπει να δούμε την ομάδα τουλάχιστον μέχρι την 6η – 7η αγωνιστική. Υπάρχει ένας εντοπισμός στην απόδοση του Χάρις με την Κύμη, που ο αντίπαλος του έβαλε 23-25 πόντους. Ήταν ένα θέμα, αλλά αξίζει κι άλλως ευκαιριών”.

Για το αν οι Πάνθηρες ήταν στο γήπεδο με την Κύμη και ίσως άλλαζε το τελικό αποτέλεσμα: “Ο κόσμος δεν εκτελεί βολές, δεν σουτάρει, δημιουργεί όμως προϋποθέσεις. Οι Πάνθηρες γνωρίζουν την δύναμη τους, θα μπορούσαν να ωθήσουν την ομάδα περισσότερο προς τη νίκη. Μπορεί βέβαια να ήταν και το ίδιο αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Πανιωνίου δεν ξεγελιέται, ξέρει μπάσκετ και παρά την ήττα ήταν εκεί”.

Για την "συγνώμη" που περιμένουν οι Πάνθηρες από τον κ. Αλευρογιάννη: “Ο κ. Αλευρογιάννης θεωρεί ότι την έχει ζητήσει την συγνώμη, κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού και για το κούνημα του δαχτύλου. Δεν θέλει να επανέλθει σε αυτό το κομμάτι, θεωρεί ότι έχει εξαντληθεί. Μετά την αποχώρηση των Πανθήρων στην Γενική Συνέλευση, του ζητήθηκε να επανέλθει και να τρέξει την ομάδα κι αυτό κάνει”.

Για την εξωδιοικητική επιτροπή της ΚΑΕ:  “Η εξωδιοικητική επιτροπή έχει προσπαθήσει να βρεθούν χορηγίες για την ομάδα, λειτούργησε και σε τεχνικά θέματα και από εκεί και πέρα και σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει αθόρυβη οικονομική βοήθεια. Αρχικά είχαμε πει ότι θα είναι 5μελης η επιτροπή, τελικά λόγω συνθηκών και προσωπικής εργασίας έμεινε 3μελης η επιτροπή. Δεν είναι διοίκηση, ουσιαστικά κάνουν εισηγήσεις στην διοίκηση και εκείνη παίρνει την τελική απόφαση. Συζητιούνται όλα τα θέματα”.

Για το αν υπάρχουν χρωστούμενα σε παίκτες, κάτι που είχε δηλώσει ο Σαρικόπουλος το Καλοκαίρι: “Δεν υπάρχουν χρωστούμενα. Δεν υπήρξε καμία οφειλή. Για μένα κακώς η ΚΑΕ δεν απάντησε, γιατί ήταν τυπικά στην εξόφληση όλων των συμφωνιών που είχε κάνει. Δεν ξέρω γιατί ο Ζήσης ήθελε να αναφέρει κάτι τέτοιο”.

Για τους Πάνθηρες και την αποχή: “Θα πω κάτι με την εμπειρία μου. Εχω μάθει ότι όσο παίζει η φανέλα του Πανιωνίου καθήκον του κόσμου είναι να είναι στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να έρθει ή όχι στο γήπεδο. Νομίζω ότι οι Πάνθηρες δεν θέλουν παρακάλια. Είναι αυτόνομοι, έχουν αποδείξει τι έχουν προσφέρει και λειτουργούν δημοκρατικά με τις συνελεύσεις τους. Η ομάδα είναι εκεί, η ομάδα παλεύει και περιμένει όλους να είναι κι αυτοί στις θέσεις τους. Στην εκπομπή τους που άκουσα, ακούστηκε η φράση ότι “αυτό εκεί πάνω δεν είναι Πανιώνιος”, εκτός του ότι είναι βαριά κουβέντα, τι είναι αυτό που δεν θυμίζει Πανιώνιο; Θέλω να πω ότι αν οι μετοχές της ΚΑΕ είχαν καταλήξει στους δύο υποψήφιους επενδυτές στην πρώτη φάση, τους κ. Ράικο και κ. Κραββαρίτη, ο Πανιώνιος θα κατέληγε σε μία πράσινη καρέκλα στο ΟΑΚΑ και σε μία κόκκινη καρέκλα στο ΣΕΦ. Δεν είναι ντροπή και είναι δικαίωμα τους οι άνθρωποι να είναι μία άλλη ομάδα. Τότε εκεί οι Πάνθηρες τι θα έκαναν; αποχή; Οι Πάνθηρες πριν λίγα χρόνια στην πρώην ζακυνθινή φωλιά απέτρεψαν και καλά έκαναν μία αλλαγή στην ΠΑΕ Πανιώνιος, με έναν που ήθελε να γυρίσει ξανά. Τι δεν μυρίζει λοιπόν Πανιώνιο στο μπάσκετ; Στο ματς με την Κύμη η μόνη βοήθεια που είχε η ομάδα ήταν από τους λεγόμενους πεταλικούς και έφτιαξαν μία δική τους εξέδρα, δημιουργώντας μία καλή ατμόσφαιρα”.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαλαβάνης στον αέρα του Panionianea Radio (από το 1:07:27).



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια