Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλαρος: «Να ματώνουμε την φανέλα, ο Πανιώνιος πρέπει να σωθεί» (sound)

Καλεσμένος της "Πανιώνια Εκπομπής", στην ραδιοφωνική συχνότητα του panionianea.gr, ήταν ο Νίκος Δίπλαρος . Ο παίκτης του μπ...

Καλεσμένος της "Πανιώνια Εκπομπής", στην ραδιοφωνική συχνότητα του panionianea.gr, ήταν ο Νίκος Δίπλαρος.

Ο παίκτης του μπασκετικού Πανιωνίου φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Panionianea Radio και μίλησε για την φετινή ομάδα του Ιστορικού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Επίσης, ο νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στο γεγονός πως φέτος είναι ο αρχηγός της ομάδας, στάθηκε στον καλό χαρακτήρα των ξένων παικτών των κυανέρυθρων, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την αποχή των Πανθήρων, τονίζοντας πως εύχεται να μην υπάρξει άλλος αγώνας χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Δίπλαρος:

Για το αν δένεται περισσότερο η ομάδα: “Μέρα με τη μέρα γινόμαστε πιο ομάδα, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, γινόμαστε μία οικογένεια. Πάλι καλά τα παιδιά, ξένοι, Έλληνες, είναι καταπληκτικά παιδιά και έχουμε φτιάξει μία καλή χημεία μεταξύ μας. Το κλίμα είναι ευχάριστο, σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι προπονητές και αυτό θα βγαίνει και στο μπάσκετ, Καθημερινά γινόμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε καλά, είμαστε όλοι κοντά σε ηλικία και είναι σημαντικό αυτό”.

Για τις δυνατότητες της ομάδας: “Αν αυτή η ομάδα που έχουμε τώρα, ήμασταν 1,5 μήνα μαζί τα πράγματα θα ήραν διαφορετικά. Σίγουρα δεν πρέπει να λέμε δικαιολογίες, γιατί το πρωτάθλημα έχει αρχίσει και έχουμε τον στόχο μας. Η ομάδα πρέπει να σωθεί, ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι αισιόδοξος, δουλεύουμε πολύ στο παρκέ και όλο το προπονητικό τιμ”.

Για το νεαρό της ηλικίας: “Όλη η ομάδα είναι μικρή, ο μεγαλύτερος είναι ο Σίγκλερ που είναι 28. Αρα καταλαβαίνεις ότι υπάρχει όρεξη και πείνα για διάκριση”.

Για τον ρόλο του ως αρχηγός του Πανιωνίου και αν είναι έτοιμος φέτος να πάρει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα: “Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές μου, που με έκαναν και αρχηγό της ομάδας στα 21 μου και έχω τέτοια ευθύνη. Είμαι έτοιμος και μπασκετικά και στο μυαλό μου. Μου αρέσει η ευθύνη και νιώθω έτοιμος”.

Για το αν είναι αισιόδοξος: “Είμαι αισιόδοξος. Σίγουρα στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Κύμη οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα έχουμε χαμηλότερο επίπεδο, όμως ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Είμαστε καλοί και στην πορεία, ελπίζω να μην αργήσει, θα έρθουν και οι νίκες”.

Για την απουσία των Πανθήρων στο ματς με την Κύμη: “Στον αγώνα με την Κύμη υπήρχε καταπληκτική ατμόσφαιρα, χωρίς να είναι οι Πάνθηρες στο γήπεδο. Από εκεί καταλαβαίνεις ότι μαζί με τους Πάνθηρες θα γκρεμιζόταν το γήπεδο. Οι ξένοι μας δεν τα έχουν ξαναδεί αυτά, θα επηρέαζε αρκετά. Δεν ξέρω αν θα ερχόταν η νίκη, αλλά στην ψυχολογία μας θα ήταν διαφορετικό να βλέπαμε τους φανατικούς μας εκεί στην θέση τους. Το λέω σαν παίκτης είναι ένα τέλειο συναίσθημα. Σίγουρα έλειπαν και εύχομαι να μην υπάρξει άλλος αγώνας που να είναι έτσι τα πράγματα”.

Για το αν θα ήθελε να μείνει κι άλλα χρόνια στον Πανιώνιο: “Όλα είναι ανοιχτά. Πρώτα κοιτάμε το τώρα, να πετύχουμε τον φετινό μας στόχο και το επόμενο Καλοκαίρι θα είμαστε εδώ να συζητήσουμε”.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ήφαιστο Λήμνου: “Τους έχουμε δει, τους έχουμε μελετήσει. Είναι καλή ομάδα, νέα ομάδα, με έμπειρους παίκτες και παιδιά που έχουν παίξει στην Α1. Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, όμως δεν αποκλείω και τη νίκη. Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη, με κάθε αντίπαλο, θέλουμε να δίνουμε το 100%, να πέφτουμε σε κάθε μπάλα και να παλεύουμε για τη νίκη”.

Για το αν υπάρχει διαφορά στο επίπεδο της ομάδας σε σχέση με πέρυσι: “Δεν έχω να συγκρίνω την περσινή με την φετινή ομάδα. Φέτος έχουμε νέο προπονητή, άλλη νοοτροπία, καινούργιους παίκτες. Πέρυσι πιο αργά γίναμε ομάδα. Φέτος έχει αρχίσει κάτι καλύτερο από πέρυσι. Η κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Υπάρχουν 6 ξένοι παίκτες και 5-6 Έλληνες μικροί, εμένα θα με βγάλω έξω. Δεν έχεις τον κορμό των Ελλήνων που είχαμε πέρυσι, αλλά φέτος έχουμε δεθεί πιο πολύ, έχουμε έρθει πιο κοντά. Φέτος είμαι πιο αισιόδοξος σε σχέση με πέρυσι που ήρθα στην ομάδα. Υπάρχει το πλάνο φέτος, πρέπει να δουλέψουμε και να τα καταφέρουμε”.

Για το ότι πρέπει να παίξει καλύτερη άμυνα η ομάδα: “Συζητήθηκε αυτό μεταξύ μας. Πρέπει να παίξουμε άμυνα, δεν γίνεται να τρώμε 93 πόντους, έτσι δεν θα μπορούμε να κερδίσουμε. ΄Πρέπει να σκυλιάσουμε. Από την άμυνα παίρνεις τις νίκες”.

Για το αν φέτος θα μπορέσει ο Πανιώνιος να "χτυπήσει" και εκτός έδρας παιχνίδια: “Δείξαμε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να σταθούμε και στα εκτός. Έχει φύγει αυτή η ρετσινιά, δεν νομίζω ότι θα έχουμε τέτοιο θέμα. Πιστεύω ότι όπου και να πάμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για το τι τους ζητάει ο Κρις Χουγκάζ: “Μας ζητάει να πέφτουμε σε κάθε μπάλα, να ματώνουμε την φανέλα γιατί αξίζει να το κάνεις αυτό για τον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και αυτό που χτίζουμε”.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Δίπλαρος στον αέρα του Panionianea Radio (από το 55:00).



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια