Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης στα panionianea.gr: «Μας στεναχωρεί ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία»

Το γκολ που δέχτηκε η ομάδα από τον Ατρόμητο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε στεναχώρια στον Πανιώνιο, όπως τόνισε στα panion...

Το γκολ που δέχτηκε η ομάδα από τον Ατρόμητο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε στεναχώρια στον Πανιώνιο, όπως τόνισε στα panionianea.gr ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Ο επιθετικός του Ιστορικού, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) στη Νέα Σμύρνη, παραχώρησε δηλώσεις στα panionianea.gr και αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τον σύλλογο του Περιστερίου όσο και στα παιχνίδια που ακολουθούν με Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και Απόλλων Καλαμαριάς
(Πόντου) για το Κύπελλο.

Επίσης, τόνισε πως η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου στην Σούπερ Λίγκα είναι πλασματική, βάσει της συνολικής εικόνας του Ιστορικού έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε 23χρονος άσος:

Για την γεύση που αφήνει στην ομάδα το ισόπαλο αποτέλεσμα: «Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, το παιχνίδι ήταν ροντέο. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς πίσω στο σκορ, όμως καταφέραμε να προηγηθούμε. Μας στεναχωρεί ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση και ήρθε αυτή η ισοπαλία. Τώρα κοιτάμε την συνέχεια, το επόμενο ματς στην έδρα μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι κρατάει από την εμφάνιση: «Κρατάμε το πάθος και την όρεξη που δείξαμε μέσα στο παιχνίδι. Λίγη τύχη περισσότερη να έχουμε στη συνέχεια, να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ».

Για το αν η θέση του Πανιωνίου στην βαθμολογία είναι πλασματική: «Θεωρώ ότι είναι πλασματική η θέση μας. Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, κοντράραμε μεγάλους αντιπάλους. Κοιτάμε τη συνέχεια τώρα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το ματς που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό: «Σίγουρα ο στόχος είναι η νίκη, όπως σε κάθε ματς. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Καλαμαριά στο Κύπελλο: «Είναι ένα ματς το οποίο το βλέπουμε σαν όλα τα αλλά. Pρέπει να πάμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα για να πάρουμε την πρόκριση από αυτό το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια