Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος στα panionianea.gr: «Μόνο σαν οικογένεια μπορούμε να πάμε ψηλά»

Για την πολύ σημαντική νίκη επί του Άρη μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος στα panionianea.gr. Ο αρχηγός του Ιστορικού έδωσε συγχαρητήρια στο...

Για την πολύ σημαντική νίκη επί του Άρη μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος στα panionianea.gr.

Ο αρχηγός του Ιστορικού έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο του συλλόγου για την ώθηση που έδωσαν στην ομάδα.

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και τώρα έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Την μεγαλύτερη ώθηση μας την έδωσε ο κόσμος που τραγούδαγε για 95 λεπτά. Τον ευχαριστούμε", τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις τρεις συνεχόμενες νίκες του Πανιωνίου σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

"Σίγουρα το να κάνεις τρεις συνεχόμενες νίκες σε μια εβδομάδα είναι πολύ σημαντικό. Εντάξει δεν πιάσαμε κόντρα στον Αρη τα στάνταρ της απόδοσης μας. Μας πίεσε ο Άρης, χωρίς να κάνει πολλές φάσεις. Νομίζω ότι δείξαμε ένα μέρος από τις δυνατότητες μας".

Αναφορικά με το τι άλλαξε η ομάδα και βελτιώθηκε σημαντικά, μετά την κακή εικόνα που είχε στο ματς με την ΑΕΚ, είπε:

"Κάναμε όλοι μας πολύ δουλειά στις προπονήσεις και καταλάβαμε άπαντες ότι αυτή η ομάδα ήταν και θα είναι πάντα σαν μια οικογένειά. Μονό έτσι μπορούμε να πάμε ψηλά και να συνεχίσουμε. Παλεύουμε όλοι μαζί, χάνουμε όλοι μαζί και κερδίζουμε όλοι μαζί".

Τέλος σε ερώτηση για το αν παίζει ρόλο στην καλύτερη εικόνα που δείχνει ο Πανιώνιος στα τελευταία παιχνίδια το γεγονός πως πλέον υπάρχει μεγαλύτερη χημεία ανάμεσα στους παίκτες, απάντησε:

"Εννοείται αυτό. Κάθε Κυριακή θα είμαστε ακόμα πιο καλοί. ο χρόνος είναι υπέρ μας...".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια