Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας στα panionianea.gr: «Τέτοια παρουσία από τον κόσμο σου δίνει δύναμη να δώσεις το 100%»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στα panionianea.gr μετά τη νίκη του Ιστορικού επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου αναφέ...

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στα panionianea.gr μετά τη νίκη του Ιστορικού επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο σπουδαίο «διπλό» της ομάδας στην Ριζούπολη, ενώ στάθηκε και στην δυναμική παρουσία των φιλάθλων του συλλόγου στο γήπεδο παρά την έντονη κακοκαιρία.

Επίσης, μίλησε για την ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με την Λάρισα, αλλά και για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας στα panionianea.gr:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Αυτή νίκη ήταν για εμάς εξαρχής μονόδρομος. Δεν μπορούσαμε να να φανταστούμε να χάσουμε άλλους βαθμούς και με γνώμονα τις καλές παρουσίες που είχαμε απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου ήταν θέμα χρόνου να έρθει αυτή η σημαντική νίκη».

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Το ματς κρίθηκε θεωρώ στο πρώτο μας γκολ. Αυτος ήταν ο στόχος μας εξαρχής να προηγηθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε και γνωρίζαμε μετά πως θα ήταν πιο εύκολο για μας να διαχειριστούμε το παιχνίδι».

Για την δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Όταν βλέπεις τέτοια παρουσία σε ένα ματς με τόσο μεγάλη κακοκαιρία σου δίνει δύναμη να δώσεις το 100%. Έχουμε αποδείξει ότι όταν ο κόσμος δείχνει το δρόμο πρώτος με τέτοιες παρουσίες η ομάδα έχει αντίστοιχη εμφάνιση. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι τώρα όλοι μαζί να κερδίσουμε του τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Έρχεται παιχνίδι αντίστοιχο με αυτό της Ριζούπολης. Η νικη είναι μονόδρομος για να εξασφαλίσουμε από τώρα σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση σε μια διοργάνωση που αποτελεί στόχο προσωπικά για τους παίχτες και κατ’ επέκταση για την ομάδα και θέλουμε πορεία αντίστοιχη με την περσινή και γιατί όχι και παραπάνω...».

Για τον Άρη που ακολουθεί στο πρωτάθλημα: «Με τον Άρη πρέπει να είμαστε αυτοί που είμαστε στα τελευταία παιχνίδια και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εμάς έκβαση του αγώνα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια