Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας...

Μας κοροϊδεύουν που μας κοροϊδεύουν, πρέπει να γίνεται και τόσο απροκάλυπτα;;; Τα panioonianea.gr δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ατρ...

Μας κοροϊδεύουν που μας κοροϊδεύουν, πρέπει να γίνεται και τόσο απροκάλυπτα;;;

Τα panioonianea.gr δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο σας είχαν γράψει για το... θέατρο του παραλόγου με τον Κουλούρη, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης είχε πει κάποια... γαλλικά όταν σκόραρε, ωστόσο δεν είχε καλεστεί άμεσα όπως θα έπρεπε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να απολογηθεί.

Μάλιστα, όπως είχαμε... μαντέψει αυτό θα γινόταν μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, ώστε σε περίπτωση τιμωρίας του με μία αγωνιστική -όπως έχει γίνει και στις περιπτώσεις των Φορτούνη, Πασχαλάκη- να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι δηλαδή που έτσι και αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν, αφού οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να μην παίζουν οι δανεικοί παίκτες του "δικέφαλου" στους μεταξύ τους αγώνες!

Έτσι, λοιπόν και έγινε... Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, την Δευτέρα (29/10) άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον του Κουλούρη, για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον Αστέρα που αναφέραμε παραπάνω.

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Ευθύμιου Κουλούρη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι και παρ.5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.»

Και κλείνοντας επανερχόμαστε στο ξεκίνημα του άρθρου μας... Πόση κοροϊδία πλέον κύριοι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια