Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καλό παιχνίδι για την ομάδα»

Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου) για το Κύπελλο Ελλάδος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ζοσέ ...

Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου) για το Κύπελλο Ελλάδος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ζοσέ Ανιγκό

Ο τεχνικός του Πανιωνίου και ο αρχηγός της ομάδας κόντρα στους Πόντιους, Γιώργος Σαραμαντάς, μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου, μετά το ευρύ 4-0 του Ιστορικού.

Ζοσέ Ανιγκό:

Για τη νίκη: "Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Κάναμε δέκα αλλαγές στην ενδεκάδα μας. Το σημαντικό είναι ότι σκοράραμε τέσσερις φορές και βγάλαμε καλά το ματς χωρίς προβλήματα. Ήταν ένα καλό παιχνίδια για εμάς".

Για τις πολλές αλλαγές: "Δεν αντιμετωπίσαμε τον αγώνα σαν προπόνηση σε καμία περίπτωση. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ ήταν ένα καλό ματς για να αποκτήσει η ομάδα αυτοπεποίθηση. Μπορεί να κάναμε πολλές αλλαγές στην ομάδα σήμερα, αλλά το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι ότι μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε καλύτερα πράγματα και αυτό θέλουμε και στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος".

Γιώργος Σαραμαντάς: 

"Κάναμε το βήμα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα τώρα έχουμε ένα ματς με τον Παναιτωλικό στην έδρα μας για το πρωτάθλημα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε στο γήπεδο μας και εν συνεχεία να κοιτάξουμε την συνέχεια, μετά τους δύσκολους αγώνες που είχαμε τις πρώτες αγωνιστικές.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια