Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η φάση που έκρινε τον αγώνα και αγνόησε ο... κορυφαίος!

Ακούσαμε και διαβάσαμε τα προηγούμενα 24ωρα ότι ο Σιδηρόπουλος έκανε μία καλή διαιτησία -λέει- στη Νέα Σμύρνη. Να αναλύσουμε όμως λίγο...

Ακούσαμε και διαβάσαμε τα προηγούμενα 24ωρα ότι ο Σιδηρόπουλος έκανε μία καλή διαιτησία -λέει- στη Νέα Σμύρνη. Να αναλύσουμε όμως λίγο την φάση του γκολ στις καθυστερήσεις με το οποίο ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και μετά την ανάλυσή της, να μας πει και ο κ. Βαρούχας για παράδειγμα, κατά πόσο ήταν άριστη η διαιτησία του.

Απομονώσαμε το στιγμιότυπο που βλέπετε από τη φάση του 94ου λεπτού. Το φάουλ λοιπόν έχει εκτελεστεί από τον Ούμπιδες για τον Ατρόμητο. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι οι παίκτες βρέθηκαν μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, καθώς ήταν η τελευταία φάση του αγώνα και το σκορ έως τότε ήταν 2-1 υπέρ του Ιστορικού.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, υπάρχει φάουλ και μάλιστα διπλό, υπέρ του Πανιωνίου, το οποίο ο κ. Σιδηρόπουλος, όμως, αγνοεί.

Αρχικά, ο Χατζηισαΐας σπρώχνει τον Ντομίνγκες με απλωμένο το χέρι στον λαιμό του και δεν επιτρέπει στον Βραζιλιάνο αμυντικό να διεκδικήσει την μπάλα.

Παράλληλα ο Μπανανά φεύγει για να πάει στην μπάλα, προκειμένου να την απομακρύνει. Ο Ρισβάνης όμως, του έχει τραβήξει τη φανέλα και ουσιαστικά του την έχει… βγάλει. Μάλιστα, στο βίντεο του αγώνα φαίνεται πως ο αμυντικός του Ατρόμητου τραβάει την φανέλα του παίκτη του Πανιωνίου παρατεταμένα. Αποτέλεσμα είναι ο Μπανανά, να μην μπορέσει να πάει στη φάση και όλοι στο ποδόσφαιρο γνωρίζουν πως όταν σε τραβάει ο αντίπαλος δεν μπορείς και να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις και όπως θέλεις. Αρα λοιπόν το αυτογκόλ του Μπανανά δεν θα είχε σημειωθεί ποτέ, εάν ο κ. Σιδηρόπουλος φρόντιζε να σφυρίξει αυτό που ο ίδιος είδε. Το αυτονόητο. Φάουλ υπέρ του Πανιωνίου.

Αυτός είναι ο κορυφαίος Ελληνας διαιτητής; Αυτός είναι ο διαιτητής που έκανε ρεσιτάλ στη Νέα Σμύρνη; Απαντήστε μας κύριοι της διαιτησίας.

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια