Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γκαντέμης ή με αδυναμίες και έλλειψη συγκέντρωσης;

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Και εκεί που λέγαμε ότι ο Πανιώνιος θα κερδίσει μία φορά με την εύνοια της τύχης … διαψευστήκαμε πανηγυρικά...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Και εκεί που λέγαμε ότι ο Πανιώνιος θα κερδίσει μία φορά με την εύνοια της τύχης … διαψευστήκαμε πανηγυρικά! Ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και μάλιστα με αυτογκόλ! Είναι όντως γκαντέμικη ομάδα; Πάντως τυχερή δεν είναι σίγουρα!

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα μπορούσε κάλλιστα και να είχε χάσει, όμως όταν βάζεις γκολ στο 87’ πλάς δεν πρέπει να χάσεις ούτε από την Μπάρτσα, που λέει ο λόγος! Με βάση τη λογική το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Ο Ατρόμητος αυτή την περίοδο είναι καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο, έχει πλουσιότερο μπάτζετ, ποιοτικότερο ρόστερ, μεγαλομέτοχο που βάζει χρήματα κλπ, όμως παρά ταύτα δεν είναι η υπερομάδα και επειδή τα προηγούμενα δεν παίζουν ποδόσφαιρο δεν είναι αχτύπητη! Το αποτέλεσμα με τον τρόπο που ήρθε φαίνεται σίγουρα σαν αποτυχία, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι. Απλά στην τελευταία φάση ο Πανιώνιος τα έκανε όλα λάθος, αχρείαστο φάουλ και αυτογκόλ από άγαρμπο διώξιμο!

Ο Πανιώνιος δεν ήταν κακός, απλά εμφάνισε τις γνωστές αμυντικές του αδυναμίες, την έλλειψη ψυχραιμίας σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, κοντολογίς έδειξε σημεία απειρίας. Αν δεν εμφάνιζε τα παραπάνω θαταν σίγουρα ο νικητής και ας είναι καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος αυτή την εποχή. Ο Πανιώνιος όμως έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος!

Επίσης θετικό ήταν κατά την άποψή μου ότι ο προπονητής επιστράτευσε επιτέλους την κοινή λογική, που λέει ότι βάζεις ποδοσφαιριστές στις σωστές θέσεις, κάνεις αλλαγές τότε που πρέπει και μάλιστα τις σωστές αλλαγές ή τουλάχιστον τις ποιο σωστές με βάση το υλικό που διαθέτεις. Όσοι διατείνονται ότι δεν ήταν σωστές οι αλλαγές κάνουν κατά την άποψή μου λάθος αφού εκείνοι που αντικαταστάθηκαν είχαν παρουσιάσει εμφανή σημεία κόπωσης και είχαν αρχίσει να κάνουν επικίνδυνα λάθη. Το ότι μπορεί αυτοί που τους άλλαξαν να μην πρόσφεραν το κάτι παραπάνω είναι άλλης τάξεως θέμα.

Ο Πανιώνιος πρέπει να πάει καλύτερα μελλοντικά και όχι επειδή θα έχει ευκολότερο πρόγραμμα, αλλά επειδή πρέπει να παίξει καλύτερα, να βελτιωθεί σε βασικούς τομείς και να παραδειγματίζεται από τα λάθη του. Ο λόγος του ευκολότερου προγράμματος και μόνο, χωρίς προσπάθεια βελτίωσης, μάλλον θ' αποδειχθεί καταστροφικός. Άλλωστε εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν επειδή αρκετές ομάδες είναι πάνω - κάτω της ίδιας δυναμικότητας.

Ο Πανιώνιος είναι στην πλειονότητά της καινούργια ομάδα αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές νέους ή από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους. Επομένως θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για ν' αποκτήσει σταθερότητα, συνοχή και είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν αυξομειώσεις στην απόδοσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια