Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την επιστροφή στις νίκες...

Τον Ατρόμητο υποδέχεται σήμερα (28/10) ο Ιστορικός, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι κυανέρυθροι μετά την ήττα από τον Πανα...

Τον Ατρόμητο υποδέχεται σήμερα (28/10) ο Ιστορικός, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι κυανέρυθροι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θα επιδιώξουν να επιστρέφουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να ανέβουν και βαθμολογικά.

Φυσικά μόνο εύκολο δεν θα έχουν, καθώς απέναντι τους θα βρεθεί η ομάδα που μαζί με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως αν η ομάδα του Ανιγκό παίξει όπως πρέπει και μπορεί, με πάθος και μυαλό, μπορεί να φτάσει στην επιτυχία.

Ο Γάλλος τεχνικός για ένα ακόμη ματς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Καμαρά, ο οποίος ναι μεν δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο θεωρείται ανέτοιμος.

Εκτός έχουν τεθεί και οι επίσης ανέτοιμοι Μακρύλλος, Ρέντζας, ο τραυματίας Μανοΐλοβιτς και οι Άλμπεργκ, Σεράφ, Ντε Ταντέο, Σιντί Αλί.

Αυτοί είναι οι 18 παίκτες της αποστολής: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κότσιτς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

Ο αγώνας διεξάγεται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ξεκινάει στις 17:15 και αναμένεται αρκετός κόσμος του Πανιωνίου να βρεθεί στις εξέδρες για να βοηθήσει τον Ιστορικό να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. (Live ενημέρωση του αγώνα λεπτό προς λεπτό από τα panionianea.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια