Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Έτοιμος για μία ακόμα νίκη είναι ο Ιστορικός, που σήμερα (6/10) υποδέχεται τον Άρη στη Νέα Σμύρνη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λι...

Έτοιμος για μία ακόμα νίκη είναι ο Ιστορικός, που σήμερα (6/10) υποδέχεται τον Άρη στη Νέα Σμύρνη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα (επί του Απόλλωνα) και Κύπελλο (επί της ΑΕΛ) και άπαντες στην ομάδα ευελπιστούν να συνεχιστεί το καλό σερί.

Βέβαια, αντίπαλος είναι ο Άρης, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας φτάσει τους 12 βαθμούς στις πρώτες 5 αγωνιστικές.

Οι κυανέρυθροι, πάντως, πιστεύουν στις δυνατότητες τους, η ομάδα διαθέτει πλέον καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και στόχος είναι ένα ακόμα σημαντικό "τρίποντο".

O Ζοσέ Ανιγκό για ένα ακόμα ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Καμαρά, Μανοϊλοβιτς, Μακρύλλου, ενώ εκτός τέθηκε ο ανέτοιμος Κότσιτς και οι... γνωστοί Άλμπεργκ, Σεράφ, Ντε Ταντέο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 18:  Κότνικ, Νίκας, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Οικονομίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Μανθάτης, Ντουρμισάι, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Πίρις.


Δεν υπάρχουν σχόλια