Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα για τον Ιστορικό στο ΟΑΚΑ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι γενικά δεν πραγ...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι γενικά δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, όμως θα μπορούσαν να έχουν πάρει (τουλάχιστον) τον βαθμό της ισοπαλίας, στις σημαντικές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου με Μασούρα και Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο μέρος επιθετικά ο Ιστορικός ήταν ακίνδυνος, οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 73' και διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα έως το φινάλε του αγώνα.

Ο Πανιώνιος διαμαρτυρήθηκε για την φάση του 36' για περίπτωση πέναλτι, σε μαρκάρισμα που δέχτηκε στην μεγάλη περιοχή ο Τσιλούλης.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπάθησε να πιέσει τον Πανιώνιο.

Στο 6’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Κότνικ έκανε κακό υπολογισμό σε σέντρα, η μπάλα του έφυγε από τα χέρια, ο Καμπετσής από κοντά στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και “πάγωσαν” τον ρυθμό του αγώνα.

Η ομάδα του Δώνη είχε γενικότερα την υπεροχή, όμως δεν έβγαζε σημαντικές ευκαιρίες.

Από την άλλη, η ομάδα του Ανιγκό μετά το 32’ ανέβασε την απόδοση του και στο 34’ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Μετά από γύρισμα του Μπανανά μέσα στην περιοχή, ο Μασούρας μόνος του έκανε το σουτ όμως δεν ήταν καλό και ο Διούδης μπλόκαρε.

Έξι λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντουρμισάι έκανε πολύ καλό σουτ, λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Διούδη.

Στο 43’ ο ΠΑΟ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μακέντα στον αγωνιστικό χώρο πέρασε τον Μπανανά, έκανε και το πλασέ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του 36', όταν ο Τσιλούλης δέχτηκε ένα μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πεσμένος σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο.

Οι κυανέρυθροι είχαν την ευκαιρία σε κάποιες αντεπιθέσεις να κάνουν την ζημιά, όμως έλειψε η τελική καλή πάσα.

Ο Παναθηναϊκός το τρίλεπτο 70’-73’ πίεσε την άμυνα του Πανιωνίου και τελικά κατάφερε να σκοράρει, παρά το γεγονός πως δεν δημιουργούσε ευκαιρίες.

Στο 73’ ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα πήγε στην δεξιά γωνία της εστίας του Κότνικ και έτσι ο Πανιώνιος βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μετά το πρώτο σοκ του τέρματος, ο Ιστορικός προσπάθησε να βρει χώρους για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 86' ο Μανθάτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Διούδη να πέφτει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανιγκό άργησε χαρακτηριστικά να φρεσκάρει την ομάδα και να προχωρήσει στην δεύτερη αλλαγή του, καθώς στο 89(!) έγινε η δεύτερη αλλαγή της ομάδας, με τον Σεράφ να μπαίνει στο ματς.

-Δείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα.

ΠΑΟ: Διούδης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης (77’ Τζανδάρης), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (82’ Σέχου), Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Καμπετσής (63’ Χατζηθεοδωρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κόρμπος (89' Σεράφ), Κεϊτά, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Τσιλούλης (54’ Μανθάττης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια