Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος ήταν σταθερός, δεν χρειάστηκε άλλη αλλαγή...»

Για την εικόνα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μπερνάρ Ροντρίγκες, στην συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ. Ο άμεσος σ...

Για την εικόνα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μπερνάρ Ροντρίγκες, στην συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζοσέ Ανιγκό αναφέρθηκε στον αγώνα, στην διάταξη και τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τον λόγο που άργησε πολύ να γίνει η δεύτερη αλλαγή και δεν έγινε ποτέ τρίτη αλλαγή!

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: "Στο πρώτο ημίχρονο στα πρώτα 20 λεπτά είχε τον έλεγχο ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου ήμασταν καλοί και κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί και πήραμε τον έλεγχο. Το γκολ ήρθε από μία στατική φάση, που η μπάλα πρέπει να κόντραρε κιόλας. Θεωρώ πως πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία".

Για την πιο αμυντική διάταξη του Πανιωνίου: "O Πανιώνιος ήταν έτοιμος για το παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο και μελετήσαμε τον τρόπο παιχνιδιού του. Ο Παναθηναϊκός παίζει κυρίως απο τα πλάγια, το έκανε και σήμερα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς, όμως κρατάμε την καλή εικόνα που είχαμε".

Για το γεγονός πως η δεύτερη αλλαγή έγινε στο 89' και τρίτη δεν έγινε καθόλου: "Στο ματς ο Πανιώνιος ήταν σταθερός, δεν χρειάστηκε να γίνει τρίτη αλλαγή. Ήμασταν κοντά στο θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να κάνουμε άλλες αλλαγές".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια