Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ερέρα: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα, στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. ...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα, στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Για το παιχνίδι: "Το παιχνίδια είχε δύο διαφορετικά μέρη. Στο πρώτο μέρος μας συνέβησαν και καλά και άσχημα πράγματα, δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ σε εκείνο το σημείο. Είχαμε καλή άμυνα έως τώρα, όμως φάγαμε αυτό το γκολ. Μας στοίχισε πολύ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε. Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είχαμε τον έλεγχο του ματς. Είχαμε την μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Αν άξιζε η ομάδα του κάτι παραπάνω: "Στην πραγματικότητα ναι, το αξίζαμε. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν τα καταφέραμε όμως, Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο που κέρδισε".

Τι έλειψε στον Άρη: "Αυτό που έλειψε ήταν το γκολ. Είχαμε την κατοχή της μπάλας".

Για το πρώτο ημίχρονο που το έχασε η ομάδα του: "Το έχω αξιολογήσει. Όταν θα αναλύσω το παιχνίδι θα δω αυτή την κατάσταση, για το πως μπήκαμε στην αναμέτρηση. Είναι δουλειά μου να βρω μία φόρμουλα για να μπαίνουν οι παίκτη από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι".

Για το αν θα κάνει καλό η διακοπή στο Άρη: "Έχουμε πιθανότητες να αναρρώσει ο Βέλεθ. Δεν είμαστε ακόμα σίγουρα, ο Μπρούνο είναι στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δυνατή για εμάς. Θα δουλέψουμε για να προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Πρέπει να έχουμε θάρρος στο ματς που έρχεται με τον ΠΑΟΚ και να μην έχουμε αυτό το κακό ξεκίνημα όπως σήμερα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια