Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φέστα: «Δεν τα παράτησε η ομάδα μου»

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμ...

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Για το παιχνίδι: "Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν κάναμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, παρά το γεγονός πως ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Αλλάξαμε στο ημίχρονο κάποια πράγματα. Τώρα γνωρίζω καλύτερα τους παίκτες μου. Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο παιχνίδι".

Αν άξιζε κάτι καλύτερο η ΑΕΛ: "Μπορούσαμε να σκοράρουμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε ευκαιρίες. Παίζαμε όμως με 10 παίκτες και δεν ήταν εύκολο. Δεν τα παράτησαν οι παίκτες μας, αυτό είναι πολύ καλό".

Για τις αδυναμίες της ομάδας του: "Έχουμε και θετικά σημεία και αδυναμίες. Έχουμε αρκετά μεγάλο ρόστερ και αν δουλέψαμε σωστά θα κάνουμε κάτι καλύτερο".

Για τον τραυματισμό του Μόρα: "Δεν γνωρίζω ακριβώς τι έπαθε. Αύριο με τον γιατρό θα μάθουμε τι ακριβώς έχει. Ελπίζω άμεσα να επιστρέψει".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια